Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

LIFE is a balancing ACT – Yoga

Summer Bloom Fest 2024 64 Annick Cuvelier

Summer Bloom Festival • Diest • 6 & 7 juli 2024
Zondag 7 juli | Holistic Zone | 12.30 – 13.30 uur

De yogamat toont ons dat balans geen staat van zijn is, maar een plek om naartoe te werken. Tijdens het Summer Bloom festival in Diest op zaterdag 6 en zondag 7 juli verkennen we de essentie van balans, zowel op de mat als in het leven.

Ontdek tijdens deze bijzondere gratis yogaclass de harmonie tussen kracht en souplesse in je fysieke lichaam. Kracht en flexibiliteit zijn niet elkaars tegenovergestelde. Ze werken samen. Ervaar hoe je meer balans kan vinden vanuit je centrum, door aan core- en heupstablititeit te werken en hoe focus en een rustige ademhaling balans bevorderen.

Maar balans gaat verder dan dat, het is de delicate dans tussen inspanning en ontspanning, tussen DOING en BEING, tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het is de zachte kracht in jezelf.

Samen zullen we op het Summer Bloom Festival tools verkennen om meer balans te creëren in je fysieke lichaam, zodat je vrijer kunt bewegen en meer flow en gemak kan ervaren in je leven. Annick van Yoganic Moves nodigt je uit om met mij op de mat te stappen voor een balancing act.

Doe mee met Annick

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
🎪 Holistic Zone 7 juli ‘Life is balancing act’ - YOGA
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

“A great door opens every time we walk our own way. Not the way of the world, not the way of the other, but the way that is encoded in the bones of our being. Walk with your head high and your heart open.”

Jeff Brown

Summer Bloom Fest 2024 63 Annick Cuvelier

Over Annick Cuvelier

Annick Cuvelier werkte voordien als marketing professional, maar voelde uiteindelijk aan dat ze niet het juiste pad aan het bewandelen was. Ze ging op wereldreis en leerde aan de hand van yoga en meditatie om opnieuw te vertrouwen op haar intuïtie en te verbinden met haar authentieke zelf. Ze is schrijver van het boek ‘Slimmer sporten met yoga’, founder van ‘Yoganic Moves’ en ‘yoga therapeutisch specialist’.

Met meer dan 4.000 uur ervaring als yoga teacher in een prive en corporate omgeving, het begeleiden van yoga retreats over de hele wereld, heeft ze heel wat expertise opgebouwd. Met yoga wil Annick ook anderen helpen om een balans te vinden in lichaam en geest om zo hun innerlijke kracht terug te vinden en te laten groeien.

Yoganic Moves | yoganicmoves.com/

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom