Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Veerle Messiaen

Veerle Messiaen

Specialisatie: Encaustic Art, kaartleggen, healing en holistische massages

Leef vanuit je ziel, je ware zelf

Veerle Messiaen (Wenduine, West-Vlaanderen) brengt met Zielelicht lichaam, geest en ziel tot rust, zodat je weer vanuit je ziel, je ware zelf, kunt leven.

Coaching met Encaustic Art

Je kunt een afspraak maken voor artistieke coaching met Encaustic Art. Kies 3 tot 4 kleuren uit, daarmee wordt een tekening gemaakt. Je bekijkt de tekening samen met Veerle, zo worden er antwoorden op je vragen gevonden. Dit is een ondersteuning op je levenspad. De tekening krijg je mee naar huis. Geef het een mooie plek en kijk er af en toe naar; de energie blijft werken. Als je niet persoonlijk kunt langskomen, is deze Encaustic Art coaching ook per e-mail te boeken. Stel je vraag via e-mail, vertel welke 3 of 4 kleuren gebruikt mogen worden en je krijgt de gemaakte tekening en uitleg na ontvangst van de betaling toegestuurd.

Kaartlegging met de Levensboompaden

Kies voor een kaartlegging met de Levensboompaden. Bij deze specifieke legging krijg je een pad voorgesteld dat je kunt volgen. Dit biedt duidelijk advies, maar jij blijft de leider. Bij de Levensboompaden is er ook een meditatie of visualisatie inbegrepen, en desgewenst kun je een aangepaste remedie kopen ter ondersteuning.

Je kunt bij Zielelicht ook terecht voor holistische massages en healing.

Enkel op afspraak

Maandag van 13u30 tot 18u
Dinsdag van 17u30 tot 18u30

Workshops Encaustic Art: check datum en locatie op de Facebookpagina van Zielelicht. Je kunt ook steeds een persoonlijke mail sturen, dan word je verwittigd wanneer de workshops doorgaan.

Contacteer Veerle Messiaen

Langestraat 2 - 0202, 8420 Wenduine
T 0032472205012
info@zielelicht.be / www.zielelicht.be/

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom