Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Transformatie met Marylien Malfait

Summer Bloom Fest 2024 72 Marylien Malfait

Summer Bloom Festival • Diest • 6 & 7 juli 2024

Zaterdag 6 juli | Jupiter Zone | 13.45 – 14.30 uur
De metaforische transformatie van Jeanne d’Arc in Moeder Meera

Zie Marylien Malfait live aan het werk tijdens het Summer Bloom Fest in Diest (6&7 juli). Dat verandering veel moed vraagt ondervinden verschillende mensen onder jullie! Maar dat het ook de moeite waard is, zit vaak in de duisternis verstopt. In deze lezing neem ik jullie mee in wat jij als persoon kunt bereiken wanneer je de moed en de durf hebt om in een transformatieproces te stappen. Welke hindernissen je bijvoorbeeld kunt tegenkomen en welke hulpbronnen je tijdens een dergelijk proces kunt raadplegen.

In dit alles komen zowel het fysieke, emotionele, psychische als het spirituele aspect aan bod. Een mooie mix om tot één geheel te komen en uiteindelijk in kracht, liefde en licht te eindigen.

Laat je inspireren door Marylien

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 6 & 7 juli 2024
✅ Jupiter Zone 6 juli: lezing ‘De metaforische transformatie van Jeanne d’Arc in Moeder Meera
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Thuiskomen bij jezelf is een van de mooiste geschenken die je jezelf kan geven. Het voelt heel rustig, krachtig en licht. Alsof je gedragen wordt door het leven. Liefdevol en warm.

Summer Bloom Fest Marylien Malfait

Over Marylien

Mijn allergrootste wens is mensen laten ervaren dat onvoorwaardelijke/ware liefde echt kan. Hoe? Door het zelf uit te dragen in de wereld. Ik zie mij nog steeds spelen met de kinderen uit de buurt waar ik opgroeide. De rollen die ik op mij nam waren die van genezeres en van onderwijzeres. Met takjes van de bomen en met blaadjes van de struiken, de gewassen die in de beek groeiden, zo verzorgde ik mijn 'stam'. Met wat ik vond in de natuur rondom mij, soms met grote zoektochten doorheen de lange beek.

Richting mijn tienerjaren en een stuk in mijn volwassenheid was ik dit helemaal vergeten. Vergeten wat mij plezier gaf, vergeten wie ik was. Ik studeerde en werkte. De zoektocht duurde zowat tot rond mijn 38e levensjaar. Een heuse rugzak met veel ervaringen. Een proces van sterven, geboren worden, wederom sterven en wedergeboorte. Het maakte mij tot de krachtige "eigen-wijze" vrouw waar ik nu voor sta.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom