Home

Overige

Mijn account

Bloom 4 is uit! Incl. thema 'healing'.
Bestel 'm hier

Praktijklessen Astrologie Gevorderden

astrologie

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Nieuw in ons aanbod - Praktijklessen Astrologie Gevorderden

Vanaf 28 oktober 2021 pakt Bloom voor alle gevorderde astrologie geïnteresseerden uit met een module van drie praktijklessen met als lesinhoud volledige horoscoopbesprekingen. Tijdens deze lesavonden word je dus aan het werk gezet. De bedoeling is om via praktijk nog meer astrologische ervaring op te doen, zodat je een beter zicht krijgt op het geheel van planeten in teken, in aspect en in huis. Op deze avonden ontvang je bijzondere informatie over hoe je een horoscoopduiding dient aan te pakken, het belangrijke van het minder essentiële kan onderscheiden, zodat de inhoud duidelijk voor ogen staat. Tevens leer hoe je de bekomen informatie op een ethisch verantwoorde manier verwoorden. Tijdens deze Praktijklessen Astrologie Gevorderden wordt ook ruimte voorzien voor praktische tips hoe er met het geheel kan omgegaan worden. Het spreekt vanzelf dat de basis van astrologie gekend dient te zijn. Je bent zeker ook welkom als je elders lessen gevolgd hebt. Het astrologisch concept houdt vooral rekening met een kwantum fysische kadering: alles is energie en is in alles aanwezig op gelijktijdige wijze; niet vanuit oorzaak/gevolg. En verder: alles kan opgelost of versterkt worden via energie en bewustzijn.

Deze lessenreeks gaat door op donderdag 28 oktober, donderdag 4 november en woensdag 10 november, respectievelijk van 19.30 tot 21.30 uur.

Docent: Paul van Egghen
Inschrijven:
voor 20/10/2021

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Astroloog en hypnotherapeut Paul Van Egghen, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Paul is een heel duidelijke, heldere en enthousiaste leraar. Hij barst overduidelijk van de kennis en doet er alles aan om die zo goed en volledig mogelijk te delen met iedereen. Ik heb interessante inzichten bijgekregen en mijn liefde voor astrologie is enkel gegroeid! Na wat studie schrijf ik me zeker in voor de cursus voor gevorderden...

⏤ Lise H.

Veel bijgeleerd! Zonder enige voorkennis mij ingeschreven, en nog geen spijt van gehad. Paul doet z'n uiterste best om iedereen zo snel mogelijk op gelijk niveau te krijgen. Nog nooit iemand met zoveel passie zien lesgeven!

⏤ Simon C.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom