Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Online Workshop Leer leven met de Maan

astrologie

Lestijden

Vrij instapmoment

Locatie

Online

Docent

Caroline Risack

Kostprijs

€ 99,00

Kies aantal tickets

Leer leven met de Maan Workshop - Online is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Leer leven met de Maan - Online workshop - o.b.v. Caroline Risack

”Just like the Moon, we go through phases.”

Een unieke cursus om de magie van de Maan in jouw leven te integreren. Krijg meer connectie met onze satelliet en haar invloed op jouw leven. In deze cursus Leven met de Maan’ bestaande uit 4 verschillende onderdelen duiken we dieper in op de uitwerking van de Maan. Ter afsluiting van de cursus kan je steeds deelnemen aan een online Q&A-moment waarbij je jouw vragen persoonlijk kan stellen.

Module 1: De maanfases gebruiken in jouw leven

De fases van de Maan zijn van invloed op al het water op onze planeet. Gezien wij zelf uit meer dan 70% water bestaan, verandert er met elke maanfase ook veel in ons. Viel het je al op dat er een verschil is in je agenda rond Volle Maan tegenover de Nieuwe Maan? Het ritme van de Maan heeft zijn invloed op ons leven van alledag. Alleen blijken we dit vaak even te vergeten. Door bewust met de maanfases en de tekenwissels aan de slag te gaan, geef ik je concrete handvaten voor een aangepast agendabeheer. Je ontdekt wanneer je bepaalde huis-, tuin- en keukenzaken beter inplant, zodat jij vanaf nu steeds de energie aan jouw zijde hebt.

Module 2: Manifesteren met de Maan

Naast de maanfases en de tekenwissels kan je de positie van de Maan in jouw eigen geboortehoroscoop gebruiken om je leven nog meer in flow te laten verlopen. Door de focus in je leven aan te passen aan de maancyclus, manifesteer jij vlotter die zaken die jij belangrijk vindt. Wil jij dit jaar een nieuwe job creëren? Of is het tijd om je financiën eens kritisch onder de loep te nemen? Door deze zaken in te plannen volgens jouw eigen persoonlijke maankalender, kan jij de energie van de Maan optimaal benutten.

Module 3: De rode draad van de progressieve maancyclus doorheen het leven

Via secundaire progressies wordt 1 dag in ons leven 1 jaar. We gaan hierdoor in de eerste 3 maanden van ons leven al ongeveer alle progressies ervaren die we gedurende ons leven kunnen meemaken. Best bijzonder dus! In deze module focussen we op de secundaire progressieve maancyclus om zo de thema’s te ontwarren die jouw leven vorm en structuur geven. Door de link te maken met jouw persoonlijke Sabian symbols heb je op het einde van deze module een rode draad gecreëerd van jouw leven.

Module 4: Eclipsen en hun levenslessen

Twee keer per jaar krijgen de Nieuwe en Volle Maan er een extra dimensie bij. Het is dan eclipsseizoen waardoor steeds 1 van de hemellichten wordt verduisterd. Deze eclipsen fascineren mens en dier al sinds oudsher. Ze zijn dan ook krachtige transformatiepunten als jij ervoor kiest om ze te gebruiken. In deze module ontdek je hoe je kunt zien wat die eclipsen voor jou persoonlijk in petto hebben.

Toen jij in de buik van je moeder zat, ervaarde jij als foetus ook een eclips. Dit wordt de prenatale eclips genoemd en heeft een belangrijke imprint op jouw systeem gemaakt. Vanuit de esoterische astrologie kun je deze eclipsen duiden als zielslessen. Je ontdekt in deze module de lessen uit jouw prenatale eclipsen.

Wat mag je verwachten?

  • Een hernieuwde connectie met de Maan in je leven waardoor jij meer flow mag ervaren.
  • Je ontvangt bij aanvang van de cursus ook wat persoonlijke documentatie op basis van jouw eigen geboortehoroscoop zoals jouw persoonlijke Sabian symbols voor jouw progressieve maancyclus of jouw prenatale eclipsen.
  • Je hoeft geen voorkennis te hebben van astrologie om deel te nemen. Noties van bepaalde concepten zoals de dierenriemtekens is wel handig.
  • Je mag vragen doorheen de cursus per email opsturen en ontvangt een persoonlijk antwoord.
  • Er wordt steeds een Q&A voorzien na het doorlopen van de modules om eventuele resterende vragen te kunnen beantwoorden.

Meld je aan voor de gratis introductiemeeting

Caroline Risack voorziet middels een gratis Zoommeeting (datum in overleg met cursist) een vrijblijvende introductie tot de Workshop 'Leer leven met de Maan'.

Wie is Caroline Risack?

Profiel Foto Caroline Risack Bloom Coach

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede. Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Beoordelingen van anderen

Hallo Caroline,

De workshop was zeker interessant, en het prikkelt idd om me er wat verder in te verdiepen.

Ik vond het alvast heel erg fijn weer om te doen.

Hartelijk dank en hopelijk tot de volgende.

⏤ Evy

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom