Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Cursus kaartleggen met de Tarot • Theorie en/of praktijk

kaartleggen

Lestijden

21 oktober 2023 / 10:00 - 16:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Emmely Lanssens

Kostprijs

€ 99,00

nog 3 plaatsen

Kies aantal tickets

Lessenreeks Tarot - Emmely Lanssens - NJ2023 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Cursus kaartleggen met de Tarot • Theorie en/of praktijk

Deze 'Cursus Tarot' bij Bloom in Waregem - onder begeleiding van ervaren kaartlegster Emmely Lanssens - neemt je mee in de diepere lagen van de betekenis van de tarotkaarten én hun symboliek. Bovendien leert Emmely Lanssens je tijdens deze cursus tarot hoe je de kaarten dient te leggen en te interpreteren. Na deze Cursus Tarot gevolgd te hebben, waan je je een echte kaartlegger. Niet alleen kun je jezelf een diepgravende kaartlegging geven, maar je kunt tevens familie en vrienden inzicht bieden in hun brandende levensvragen. Deze interactieve en boeiende tarot cursus bestaat uit drie delen:

➡️ Tarotkaarten leggen - theorie (zaterdag 30 september 2023)
➡️ Tarotkaarten leggen - praktijk (zaterdag 21 oktober 2023)

Tarot doesn`t predict the future. Tarot facilitates it.

Philippe St Genoux

1️⃣ Workshop Tarotkaarten leggen - Theorie

📅 Zaterdag 30 september 2023

De theoretische benadering van deze cursus 'Tarotkaarten leggen' neemt je mee in de diepere lagen van de betekenis van de tarotkaarten én hun symboliek. Na deze cursus gevolgd te hebben, kennen de Grote Arcana en de Kleine Arcana geen geheimen meer voor jou. Tijdens deze workshop van docent Emmely Lanssens focus je je op alle 78 kaarten in de Rider Waite Tarot. Je bestudeert de symboliek van elke kaart, de nummering en de elementen en leert de kaarten intuïtief te volgen en te interpreteren, zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kan gaan en jouw kaartleggingen extra accuraat zullen zijn.
Opgelet
: de volledige dag werken we actief met de kaarten, dus breng zeker je tarotdeck mee.

2️⃣ Workshop Tarotkaarten leggen - praktijk - zaterdag 21 oktober 2023

📅 Zaterdag 21 oktober 2023

Tijdens deze praktijkgerichte workshop 'Tarot Kaartleggen' op zaterdag 21 oktober 2023 leer je diverse kaartlegtechnieken aan en ontdek je tal van kaartleggingen. Tijdens deze tarotworkshop oefen je vooral op driekaartenleggingen en op het Keltisch Kruis. Perfect om inzichten te verkrijgen in verschillende levensdomeinen zoals liefde, carrière of gezondheid. Tijdens een legging focus je je op alle 78 kaarten in de Rider Waite Tarot. Je bestudeert de symboliek van elke kaart, de nummering en de elementen en leert de kaarten intuïtief te volgen en te interpreteren.

Nadat je kennis hebt gemaakt met de diverse tarot 'spreads' mag je een toekomstlegging voor jezelf of een medestudent doen. Tarotkaarten leggen gaat vooral over het doen en durven. Vandaar dat er tijdens deze workshop ook aandacht besteedt wordt aan het creëren van een veilige omgeving. Want niet alleen een volledig begrip van de Tarotkaarten is een must om een goede reading te geven. Ook de ruimte, de sfeer en jouw verbinding met de Tarot is van belang.

De volledige dag werken we actief met de kaarten, dus breng zeker je tarotdeck mee.
⚠️Een theoretische basiskennis van de Tarot is vereist om deze workshop vlot te kunnen volgen. Op 30 september dag brengen we de theorie in de praktijk (zie 1).

👋 Extra informatie

  • Iedere workshop kan afzonderlijk geboekt worden (zie ticketing bovenaan)
  • Na afloop ontvang je elke workshop krijg je een certificaat van deelname
  • Lunch en drankjes niet inbegrepen (koude en warme dranken ter beschikking bij Bloom)
  • De Tarot kaarten zijn hier verkrijgbaar
Emmely Lanssens Bloom Web

Emmely Lanssens (35 jaar) is het gezicht achter Soul Sensing, wat staat voor het teruggaan naar je eigen essentie, naar je eigen ziel en kracht. Als mama van drie kids in combinatie met een drukke baan, was Emmely zelf op zoek naar haar eigen bron van energie. We geven zoveel met zoveel liefde dat we effectief vergeten aan onszelf te geven. Astrologie en kaartlezen hebben Emmely altijd uitermate geboeid en daar is zij zich verder gaan in verdiepen.

Astrologie
en kaartleggen zijn voor haar niet alleen een passie geworden, maar een levenswijze. Dit pad leidde Emmely verder tot de prachtige wereld van de geuren, kleuren, kruiden, planten en alles wat de natuur te bieden heeft. Docent Emmely voelt dagelijks wat dit alles met haarzelf doet en ze vindt het ronduit fantastisch dat ze met haar kennis ook andere mensen kan inspireren en verder op weg helpen. Het is dan ook ontzettend fascinerend om te mogen aanschouwen hoe iemand volledig in zijn eigen kracht komt te staan en zijn essentie terugvindt! Dat is waarvoor Emmely het doet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom