Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Cursus Kaartleggen Zigeunerkaarten - Start 19 oktober 2023

kaartleggen

Lestijden

19 oktober 2023 / 14:00 - 16:30

26 oktober 2023 / 14:00 - 16:30

09 november 2023 / 14:00 - 16:30

16 november 2023 / 14:00 - 16:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Ingrid Terryn

Kostprijs

€ 120,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 17 plaatsen

Kies aantal tickets

Cursus Kaartleggen met de zigeunerkaarten - 19 oktober 2023 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Ontdek de geheimen van de zigeuners tijdens deze Cursus Kaartleggen met de Zigeunerkaarten bij Bloom in Waregem

Wie 'zigeuner' zegt, denkt onmiddellijk aan kampvuur, woonwagens, meeslepende vioolmuziek en vooral aan toekomstvoorspellingen. De orakelkaarten van de zigeuners kennen een zeer lange traditie van betrouwbaarheid en geheimzinnigheid. De zigeunerkaarten zelf hebben zeer realistische afbeeldingen en laten niet veel aan de verbeelding over. Docente Ingrid Terryn beperkt zich er in deze cursus Kaartleggen met de Zigeunerkaarten niet toe om de betekenissen van de kaarten op te sommen. Verder worden diverse legpatronen aangeleerd die met evenveel voorbeelden en oefeningen worden aangevuld.

Tijdens deze cursus 'Kaartleggen met de Zigeunerkaarten' bij Bloom in Waregem word je in vier weken klaargestoomd om zelf aan de slag te gaan met de zigeunerkaarten. Docente Ingrid Terryn leert je te werken met deze bijzondere kaarten en dankzij hun mystieke, maar heldere afbeeldingen leer je binnen een afzienbare tijd de betekenis kennen én onthouden. Ideaal voor degenen die hun eerste stappen in de wereld van cartomantie zetten.

Tip: koop je Zigeunerkaarten op voorhand in onze Bloom Webshop, of kom even langs in de Bloom Shop.

Over Ingrid Terryn

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Ingrid Terryn heeft maar liefst 40 jaar ervaring met het kaartleggen en haar bedrevenheid heeft haar een heel drukke praktijk opgeleverd. Als geen ander beheerst ze de geheimen van het kaartleggen, zowel met de klassieke Lenormand als met de Belline-, Aimée Zwitser-, zigeuner- en gewone speelkaarten. Ze schreef reeds tal van boeken om geïnteresseerden te laten kennismaken met deze bijzondere vormen van toekomstvoorspelling. Ook heeft Ingrid een jarenlange reputatie als lesgeefster. Tijdens haar lessen adviseert en begeleidt ze zowel beginners als gevorderden bij het ontwikkelen van hun talenten om zo allemaal te evolueren tot begaafde kaartleggers/kaartlegsters.

Beoordelingen van anderen

Met heel veel flair en enthousiasme geeft Ingrid de lessen. Heel veel nieuws komt op ons af gelijk een stormloop maar we krijgen ook voldoende de kans om tijdig vragen te stellen en ondersteund te worden tijdens het maken van de oefeningen. Haar uitleg is heel duidelijk en gestructureerd. Ze kent haar vak als geen ander!

De lessen vliegen echter zo snel voorbij dat we zelfs vergeten een pauze in te lassen. Iedereen wordt zo hard meegezogen in de les dat we nog liever verder doen dan de les abrupt te moeten stoppen voor een pauze. Voor je het weet is ze helaas weeral voorbij en kijken we ongelooflijk hard uit naar het vervolg. Ook heel leuk dat we thuis oefeningen mogen maken die we verbeterd terug meekrijgen. Dit geeft een beeld van hoe goed we al mee zijn met de lessen en waar nog werk is.

⏤ Françoise

Heel goed, Ik vind het heel aangenaam en leerrijk gebracht. Klaar en duidelijk, maar ook sympathiek. Heel interessant. Tof groepje. Ben geïnteresseerd ook in andere lessenreeksen van Ingrid.

⏤ An

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom