Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ontdek de reis van je ziel met TarotJo

Summer Bloom Festival Diest 2024

Yes! TarotJo luistert het Summer Bloom Festival in Diest op 6 & 7 juli 2024 op met een workshop Tarot.

Summer Bloom Fest 2024 76 Jolanda de Jong

Zondag 7 juli | Jupiter Zone | 14.30 – 15.15 uur
Tarotreis: Ontdek de reis van je ziel

TarotJo trakteert je op het Summer Bloom Festival in Diest op een workshop: 'Tarotreis: Ontdek de reis van je ziel'. Ze komt daarmee speciaal jouw kant op vanuit Nederland om je door een geweldige ontdekkingsreis van zelfinzicht te leiden!

TarotJo zelf aan het woord:
‘Misschien ben je al bekend met mijn passie voor Tarot door mijn boeken, inclusief mijn nieuwste, ‘Jouw Tarot zielenreis’. Ik kijk er naar uit om elk van jullie op het Summer Bloom Festival in Diest te verbinden en samen de mysteries van jullie zielen te ontrafelen. In mijn workshop 'Tarotreis: Ontdek de reis van je ziel' zal ik je op een interactieve manier leiden om jouw zielenpad te ontdekken. Het wordt geweldig!

  • Heb je ooit het gefluister van je ziel gevoeld, dat je aanspoort om de diepten van je wezen te verkennen?
  • Heb je je ooit afgevraagd wat jouw doel is in dit leven, jouw levenspad?

Vraag het je niet langer af, want ik heb de sleutels om die mysteries te ontsluiten!

In deze workshop 'Tarotreis: Ontdek de reis van je ziel' zal ik de diepe wijsheid van Tarot verlichten en je laten zien hoe je de essentie van je ziel kunt onthullen door je naam te decoderen met behulp van de Tarotkaarten zelf! Bereid je voor om je te laten verbazen terwijl deze oude symbolen lagen van inzicht onthullen in je doel en richting.

Maar wacht, er is meer! Samen gaan we op zoek om jouw specifieke zielenpad te ontdekken tussen de negen die voor je liggen. Stel je de helderheid en de empowerment voor terwijl we ons verdiepen in jouw punten van vooruitgang, jouw ‘super powers’ en de lessen achter jouw uitdagingen. Met mijn begeleiding zal je onschatbare inzichten opdoen om naar een leven vol vervulling en vreugde te navigeren.

Als de tijd het toelaat, zal ik zelfs live Tarotzielenreadingen doen of kom naar onze stand op het festival voor antwoorden en inzichten tijdens een verhelderende Tarot reading. Dit en nog veel meer! Laten we samen de mysteries van de Ziel en de Tarot verkennen!’

Doe mee met TarotJo

📍 Summer Bloom Fest, Provinciaal Domein 'De Halve maan' in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
✅ Jupiter Zone 7 juli ‘Tarotreis: Ontdek de reis van je ziel
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Ga met TarotJo mee op haar wereldwijde avontuur, gedreven door liefde, wijsheid en de grenzeloze magie van de Tarot.

Summer Bloom Fest 2024 Jolanda de Jong

Over TarotJo: de wereldwijde Tarot Juf

TarotJo, al meer dan twee decennia een toegewijde lerares, begon aan een avontuurlijke reis die haar van het gewone klaslokaal naar de grenzeloze wereld van de Tarot bracht. Haar verhaal zit vol doorzettingsvermogen, zelfontdekking en de magische krachten van de Tarot.

Tijdens een spontane Facebook Live-sessie in 2018 deed zich een magisch moment voor waar TarotJo's innerlijke stem sprak en aankondigde dat ze live Tarot-readingen zou gaan geven aan een wereldwijd publiek. Deze onverwachte wending markeerde het begin van een ongelooflijke reis, met een groeiende vraag naar haar wijsheid, waardoor ze een prominente plek innam in het geven van Tarotreadingen en -cursussen.

Vastberaden om de Tarot voor iedereen toegankelijk te maken, begon TarotJo boeken te schrijven. Intussen staan er zes op haar naam, met de zevende is ze bezig. Haar vernieuwende aanpak vind wereldwijd gehoor en inspireert talloze mensen om de geheimen van de Tarot moeiteloos te ontsluiten.

Naast haar boeken geeft Jo ook inspirerende Tarot readingen om mensen inzichten te geven in hun leven en/ of contact te maken met overleden dierbaren. Ook (internationale) seminars en workshops zijn inmiddels een vast onderdeel geworden van haar bezigheden. Haar reis getuigt van de transformerende kracht van de Tarot, en ze ziet elk contact als een kans om anderen te helpen en te inspireren op de wonderlijke reis van het leven.

TarotJo | tarotjo.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom