Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Hatha & Yin yoga met Nadia Comairi

Summer Bloom Fest Nadia Comairi 2

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

Zaterdag 10 augustus | Holistic Zone
Hatha yoga: ontdek jouw innerlijke wijsheid

Stap op het Summer Bloom Festival in Oostende samen met Nadia Comairi in de wereld van Hatha Yoga, waar de harmonie tussen lichaam en geest tot leven komt. In het tumult van het moderne leven biedt Hatha Yoga een oase van rust en welzijn. Deze eeuwenoude praktijk nodigt je uit om de diepten van je eigen wezen te verkennen, terwijl je je lichaam versterkt en je geest kalmeert.

Hatha yoga
omarmt de kracht van evenwichtige houdingen, gecombineerd met bewuste ademhaling, waardoor een synergetische dans ontstaat tussen fysieke en mentale gezondheid. Door zorgvuldig gekozen asana's (houdingen) en pranayama (ademhalingsoefeningen) brengt Hatha yoga stabiliteit in het lichaam, terwijl het de geest bevrijdt van spanning en stress. Mis deze sessie dus zeker niet op het Summer Bloom Fest in Oostende 2024 (10 & 11 augustus).

Zondag 11 augustus | Holistic Zone
Yin yoga: de kunst van overgave

In deze sessie 'Yin Yoga' omarmen we de kunst van overgave, waar houdingen voor langere tijd worden vastgehouden om de diepere lagen van het lichaam te bereiken. Terwijl je je overgeeft aan de zwaartekracht, smelten spanningen weg en ontstaat er een gevoel van diepe ontspanning. Deze Yin Yoga-sessie op het Summer Bloom Festival in Oostende is een uitnodiging om de stilte binnenin te omarmen en de connectie met je innerlijke zelf te verdiepen.

Zaterdag 10 + 11 augustus | Jupiter Zone
Lezing/workshop: Leren loslaten

In deze workshop 'Leren loslaten' onder begeleiding van Nadia Comairi leer je waar je patronen vandaan komen en waarom je de gedachten, gevoelens en reacties hebt die je hebt. We gaan naar de wortels van deze beperkende overtuigingen, om ze te doorbreken.

Ontrafel op het Summer Bloom Festival in Oostende de mysteries van waarom je vasthoudt en leer loslaten met compassie en aanvaarding. Duik diep in jezelf en krijg inzicht in de emotionele bagage die je draagt.

  • Leer effectieve technieken om los te laten en ruimte te maken voor groei. Creëer een nieuw pad naar innerlijke rust en bevrijding.
  • Wil jij ook jouw leven zien veranderen op alle gebieden?
  • Vraag je je af waarom je zo vasthoudt aan dingen die je niet langer dienen?
  • Heb je moeite met loslaten?
  • Heb je moeite met het loslaten van stress, zorgen, of negatieve gedachten?
  • Verlang je naar meer innerlijke rust en balans in je leven?

Doe mee met Nadia Comairi

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
🎪 Holistic Zone 10 en 11 augustus: 'Hatha yoga’ + 'Yin yoga'
✅ Jupiter Zone 10 en 11 augustus: ‘Leren loslaten’
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

Nadia begeleidt je met hart en ziel – voor minder stress en meer veerkracht.

Summer Bloom Festival Oostende 2024 Yoga Nadia Comairi

Over Nadia Comairi en PUURSENSES

Nadia Comairi is therapeute, mindfulnesscoach en yoga- en pilatesdocente in haar praktijk PUURSENSES (Nieuwpoort).

Kom in je kracht! Verlang je ernaar om meer rust te ervaren in je leven? Misschien breekt de stress van al het ‘moeten’, de vele prikkels en het ritme van onze huidige maatschappij je op. Als je elke dag en vaak het grootste gedeelte van de dag op volle toeren blijft draaien, kun je het jezelf fysiek en mentaal erg moeilijk maken. Je gaat regelmatig over jouw grenzen. Je emoties gaan met je op de loop. Je wordt geleefd. Er is nog amper tijd om bij jezelf stil te staan en even op adem te komen. Tijd maken voor onszelf om te ontspannen, te onthaasten is noodzakelijk om ons lichaam de kans te bieden om weer op te laden.

PUURSENSES | Website: puursenses.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom