Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Generatiereset met Matteo Vacca Nave

Summer Bloom Fest 2024 31 Matteo Vacca

Summer Bloom Festival Oostende • 10/11 augustus 2024

Zondag 11 augustus | Jupiter Zone
Ontgrendel de toekomst: ontdek de kracht van Generatie Reset!

Stel je voor: een wereld waarin de ketens van oude (familie)patronen zijn verbroken, waarin we de vrijheid hebben om nieuwe mogelijkheden te omarmen. Dit is waar Generatie Reset om draait - het doorbreken van belemmerende denkwijzen die ons vasthouden, en het smeden van een veerkrachtige toekomst door de erfenis van generaties te doorbreken.

In deze intrigerende lezing op het Summer Bloom Festival in Oostende op zondag 11 augustus 2024 onthullen we de geheimen achter de oude gedragspatronen die ons beletten vooruitgang te boeken. Maar daar houdt het niet op. We duiken dieper in het belang van bewustzijn en zelfreflectie, waarbij we ontdekken hoe we oude overtuigingen kunnen loslaten om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Te vaak zoeken we naar antwoorden buiten onszelf. Maar laten we dat doorbreken! Tijdens deze lezing op het Summer Bloom Festival 2024 in Oostende leer je hoe je zelf de antwoorden kunt vinden door praktische toepassingen te leren - geen hokus pokus, geen goeroegedoe. Stap voor stap onthullen we hoe je je geest kunt trainen, positief denken kunt omarmen en mentaal sterker kunt worden.

Doorbreek familiepatronen, samen met Matteo Vacca Nave

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
✅ Jupiter Zone 11 augustus: Lezing Ontgrendel de toekomst: ontdek de kracht van Generatie Reset!'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

Tijdens deze lezing onthullen we stap voor stap hoe je je geest kunt trainen, positief denken kunt omarmen en mentaal sterker kunt worden.

Over Matteo Vacca Nave

Ervaren mindset-teacher, personal performance en business coach, Matteo Vacca Nave, combineert gedragswetenschappen met universele inzichten en ervaring. Zijn methode, gericht op het doorbreken van beperkende familiepatronen, inspireert tot het realiseren van je volledig potentieel. Matteo Vacca Nave is de auteur van het boek ‘Verwacht het buitengewone – en andere regels om een succesvol leven te leiden’.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom