Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Tai Chi met David Dewulf

Summer Bloom Festival Oostende 2024 David Dewulf Taichi

Summer Bloom Festival • Oostende • 10 & 11 augustus 2024

Ontdek op het Summer Bloom Fest Oostende (10/11 augustus) samen met David Dewulf speelse Tai Chi voor meer levensvreugde en verbinding of volg de interactieve meditatie met rustgevende oefeningen.

Zaterdag 10 augustus | Jupiter Zone
Mindfulness & het brein: sleutels tot geluk

Iedereen wil gelukkig zijn maar we weten vaak niet hoe en helaas werkt ons brein niet altijd mee. David Dewulf brengt in deze interactieve sessie 'Mindfulness & het brein' een aantal inzichten en tips om beter met stress om te gaan, beter te slapen en gelukkiger te leven.

Zondag 11 augustus | Holistic Zone
Tai chi dance voor meer levensvreugde en verbinding

Met de 5 elementen uit de Tai Chi verbind je je met de vreugde van het leven en kom je in diepe verbinding met anderen. We oefenen met een speelse vorm waarin jij je unieke zelf tot expressie kan brengen. Je leert ook nog 5 Qi Gong-oefeningen die je levenskracht en energie ondersteunen en je helpen om minder rugklachten te ervaren.

Yoga met David

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
✅ Jupiter Zone 10 augustus ‘Workshop sleutels tot geluk’
🎪 Holistic Zone 11 augustus ‘Speelse Tai Chi dance ’
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

Flow with whatever may happen and let your mind be free. Stay centered by accepting whatever you are doing. This is the ultimate.

Summer Bloom Festival Oostende 2024 Tai Chi David Dewulf

Over David Dewulf

David Dewulf, arts van opleiding, verkende na zijn studie geneeskunde vele jaren lang de wereld op zoek naar nieuwe inspiratie en diepere betekenis in het leven. Hij ontdekte de oorspronkelijke culturen en eeuwenoude wijsheden van China, Thailand, Nepal en India, wat hem nieuwe inzichten gaf. Deze innerlijke reis vormt nog steeds de basis voor de vele boeken die hij schrijft, waaronder zijn laatste werk, 'De weg van zelfcompassie', dat hij beschouwt als zijn belangrijkste bijdrage aan de wereld van mindfulness en compassie.

David heeft jaren samengewerkt met verschillende universiteiten in het kader van onderzoeksprojecten. In 2001 richtte hij het Instituut voor Aandacht & Mindfulness (I AM) op, waar inmiddels meer dan 30 trainers aan verbonden zijn. Hij biedt ook opleidingen aan in samenwerking met See True in Nederland.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom