Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Gwendolyn De Smet • De Ongetemde Stem

Summer Bloom Fest 2024 37 Gwendolyn Ongetemde Stem

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

Zondag 11 augustus | Fusion Zone
Zing je hartfrequentie

In deze workshop ‘Zing je hartfrequentie’ op het Summer Bloom Festival Oostende (10/11 augustus 2024) mag je bijna anderhalf uur bevoelen en beluisteren hoe jouw hart écht tot jou spreekt. Je leert de klanken van je hart zelf te produceren. Door dit werk kom je in contact met de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, en in dit trillingsveld kan jouw hart jou helderdere boodschappen doorgeven. Ons hart, als raadgever van dagelijkse beslommeringen maar ook grote twijfels en levensvragen.

Totaal onervaren of professioneel zanger? Deze workshop behelst iets heel anders en het werkt dus voor eenieder. Laagdrempelig, maar diepgaand helend.
Apart aanmelding in de ticketing.

Zondag 11 augustus | Bloom Stage
Sacred Prayers Concert

Gwendolyn, bezielster van De Ongetemde Stem, brengt samen met haar vaste muzikale partner en kunstenaar Willem Hoet intieme muzikale prayers om het publiek te laten zien hoe je met liederen en klank jezelf kan helen. Liefdevol kijken naar wie je nu bent en deze beleving durven bezingen is een innerlijk feest, en deze blijdschap zal groeien tijdens het concert. Beleef het zélf op het Summer Bloom Festival Oostende (10/11 augustus 2024).

Iedereen is welkom, ook als je niet wenst mee te zingen.
Hoe eerlijker, echter en oprechter je bent, hoe meer de gehele trilling klopt en hoe zuiverder de werking van de prayers.
Viool, shruitbox, zang, gitaar, harp. Van Hart tot Hart. Stem tot Stem. In liefde verbonden.

Zondag 11 augustus | Bloom Stage
Healing Concert

Een gebedsconcert weerklinkt als een oprechte roep naar liefde en vrede in het hart van de mensheid. De deelnemers, getraind in sacraal zingen bij De Ongetemde Stem, hebben geleerd hoe ze de wereld om zich heen kunnen ervaren en deze innerlijk kunnen helen. Tijdens dit healingconcert bewandelen zij een pad van zelfontdekking en genezing, waarbij de luisteraar wordt meegenomen op een muzikale reis. De klanken die ontstaan, vormen een magisch klankbad dat trillingen van transformatie verspreidt.

Zing mee met Gwendolyn De Smet van De Ongetemde Stem

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
🌈 Fusion Zone 11 augustus ‘Zing je hartfrequentie’ (apart aanmelden in de ticketing, beperkte plaatsen)
🥁 Bloom Stage 11 augustus ‘Sacred Prayers Concert’
🥁 Bloom Stage 11 augustus ‘Healing Concert'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

Gwendolyn, bezielster van De Ongetemde Stem, brengt samen met haar vaste muzikale partner en kunstenaar Willem Hoet intieme muzikale prayers om het publiek te laten zien hoe je met liederen en klank jezelf kan helen.

Summer Bloom Fest Oostende De Ongetemde Stem

Over muzikante Gwendolyn De Smet

Gwendolyn, een violiste en zangeres, is tevens een gedreven groepsfacilitator en spirituele levensgenieter. Haar passie ligt in trillingen, helend klank- & energiewerk en gebed. Opgegroeid in een gezin dicht bij de natuur, ontwikkelde ze haar auditieve gaven spelenderwijs. Na haar muziekstudies aan verschillende conservatoria en haar werk als muzikant in Belgische orkesten en ensembles, verdiepte ze zich in verschillende spirituele tradities.

Ze combineert haar muzikale achtergrond met inzichten uit het manicheïsme, antroposofie, taoïsme, sjamanisme en karmische krachten. Haar innerlijke roeping leidt haar naar het begeleiden van jongeren, waarbij ze de nood voelt aan cyclisch inzicht, contact met de natuur, ritme, en de bevrijding van de aarde.

Gwendolyn De Smet | de-ongetemde-stem.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom