Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Bewust ademen met Joel Mangé

Summer Bloom Festival Oostende 2024 Joel Mange Adem Ademreis

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

Ga op het Summer Bloom Fest Oostende (10/11 augustus 2024) op ademreis met Joel Mangé. Ontdek verschillende ademhalingstechnieken en beleef een transformerende rebirthing ademsessie.

Zaterdag 10 augustus | Bloom Stage
Jouw adem, jouw keuze

In deze interactieve sessie 'Jouw adem, jouw keuze' wordt het belang van ademhaling voor fysieke, mentale en spirituele gezondheid benadrukt, met een focus op verschillende ademhalingstechnieken zoals buikademhaling, box breathing en pranayama. Het toepassen van regelmatige Focus Air Breaks doorheen de dag wordt aangemoedigd als een manier om bewuste keuzes te maken en stress te beheren.

Bewust ademen
wordt geprezen vanwege de positieve effecten op stressmanagement, zelfbewustzijn en mentale helderheid, terwijl op het Summer Bloom Festival in Oostende 2024 de verschillende ademhalingstechnieken worden besproken als tools voor het beïnvloeden van fysieke, mentale en emotionele welzijn op lange termijn.

Kom bewust ademen met Joel Mangé

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
🥁 Bloom Stage 10 augustus ‘Bewust ademen’
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

Ontdek de kracht van ademwerk, haal meer uit elke ademhaling.

Joël Mangé

Summer Bloom Fest Oostende bewust ademen Joel Mange

Over Joel Mangé

Joel Mangé begon zijn ontdekkingsreis naar een gezondere levensstijl ruim 12 jaar geleden. In een tijd waarin zijn leven minder rooskleurig was, worstelde hij met serieus overgewicht en voelde hij zich mentaal en emotioneel niet op zijn best. Echter, deze uitdagende periode vormde de basis voor zijn persoonlijke groei en veerkracht. Door middel van ademwerk en meditatieve praktijken vond hij meer innerlijke rust en balans, en ontwikkelde hij een sterker mentaal en emotioneel welzijn. Nu, met een rijkdom aan ervaring in holistische gezondheid, staat hij klaar om anderen te begeleiden op hun eigen pad naar verandering.

Joel biedt ondersteuning op het gebied van ademwerk en meditatie, gelovend dat deze praktijken samen met een gebalanceerde voeding de kern vormen van een holistisch gezonde levensstijl. Hij moedigt anderen aan om de weg van verandering te omarmen, wetende dat het niet altijd gemakkelijk is, maar dat het wel de moeite waard is voor de lange termijn. Met zijn eigen transformatie als bewijs, staat Joel vastberaden om anderen te helpen een leven van voldoening en veerkracht te bereiken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom