Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Zelfhypnose met Joop Fenstra

Summer Bloom Fest Oostende zelfhypnose Joop lange foto

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

Zondag 11 augustus | Jupiter Zone
Zelfhypnose

Zelfhypnose is een effectieve methode om persoonlijke groei te bevorderen en je leven positief te beïnvloeden. Ontdek het op het Summer Bloom Festival Oostende (10/11 augustus 2024) samen met Joop Fenstra!

Je geest beschikt over verbazingwekkende krachten die je kunt ontsluiten met hypnose. Zelfhypnose maakt gebruik van geconcentreerde focus om een meditatieve staat te bereiken, gericht op zowel mentale als fysieke verbeteringen. Zelfhypnose is toepasbaar voor diverse doeleinden, zoals het verbeteren van slaap, pijnmanagement, het vergroten van zelfvertrouwen, gewichtsverlies en het stoppen met roken. Bovendien kun je het zelf leren! Deze interactieve lezing op het het Summer Bloom Festival Oostende 2024 biedt praktische oefeningen en waardevolle tips om zelfhypnose onder de knie te krijgen.

Zelfhypnose met Joop

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
✅ Jupiter Zone 11 augustus ‘Zelfhypnose’
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

Zelfhypnose biedt de sleutel tot het innerlijke sanctuarium van je geest, waar verandering niet alleen mogelijk is, maar onvermijdelijk.

Summer Bloom Fest Oostende zelfhypnose Joop Fenstra

Over Joop Fenstra

Joop Fenstra is afgestudeerd aan de fotovakschool en werkte lange tijd als persfotograaf, onder meer voor De Telegraaf. Naast zijn fotografiecarrière trad hij op als tafel- en straatgoochelaar, en verzorgde hij hypnoseshows. In 2007 koos Joop voor een fulltime carrière als goochelaar en verzorgt sindsdien optredens voor bedrijven en op evenementen zoals beurzen, recepties, jubilea, openingen en privéfeesten. Bovendien biedt hij hypnosesessies aan om mensen te helpen hun angsten, fobieën en verslavingen te overwinnen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom