Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Hoe kunnen kinderen én ouders hun volledig menselijk potentieel ontwikkelen?

Summer Bloom Festival Oostende 2024 Kinderen

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

Zondag 11 augustus | Jupiter Zone
Hoe kunnen kinderen én ouders hun volledig menselijk potentieel ontwikkelen?

Tijdens deze inspirerende lezing van Magdalena Troch en Rudy Van Damme (Pure Child) op het Summer Bloom Festival in Oostende (10/11 augustus 2024) ontdek je hoe je kinderen en jijzelf je volledige menselijk potentieel tot ontwikkeling kunnen brengen. De lezing zoomt in op de kunst van verbindend communiceren, essentieel voor het versterken van familierelaties en het ondersteunen van persoonlijke groei.

Daarnaast behandelt de presentatie hoe hoogbegaafdheid kan worden begrepen en benaderd volgens het model van R. Hamsikova, evenals de unieke wereld van beelddenken. Belangrijke thema’s zoals het transformeren van ADHD en ADD worden ook belicht.

De invloeden van Rudolf Steiner op de visie van het kind en de leraar worden verkend, evenals het transmuteren van prenatale engrammen volgens Anna Verwaal. Bovendien wordt de rol van mindfulness in het handhaven van een emotioneel evenwicht besproken, samen met de invloed van transgenderisme op individuele identiteit en welzijn.

Deze lezing op het Summer Bloom Festival Oostende 2024 biedt een veelzijdige benadering voor ouders en opvoeders die streven naar een dieper begrip van de ontwikkeling van het kind en onderwijsinnovatie.

Lezing Pure Child / Magdalena Troch & Rudy Van Damme

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
✅ Jupiter Zone 11 augustus ‘Hoe kunnen kinderen én ouders hun volledig menselijk potentieel ontwikkelen?’
✴️ Bekijk de volledige line-up
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

"Het menselijk potentieel is een onzichtbare schatkist; open het en je zult de grenzeloze kracht van je eigen mogelijkheden ontdekken."

Summer Bloom Festival Oostende 2024 Pure Child Magdalena Troch

Over Magdalena Troch en Rudy Van Damme van Pure Child

Magdalena Troch en Rudy Van Damme delen een diepe passie voor kinderwelzijn, gevoed door persoonlijke ontdekkingen en ontwikkelingstrajecten. Hun ervaringen hebben geleid tot de oprichting van het opvoedkundige magazine PureChild, vanuit het besef dat volwassenen een voorbeeldrol vervullen door oude overtuigingen en trauma's los te laten en goed voor zichzelf en de natuur te zorgen. Ze geloven sterk dat de eerste zeven levensjaren bepalend zijn voor de rest van een leven, en dat kinderen ons vaak onze ware aard tonen. Dit motiveerde hen om een platform te creëren dat kinderen aanmoedigt om authentiek te leven, weg van de verwachtingen van de buitenwereld. PureChild promoot het recht van elk kind op een natuurlijke leefomgeving, zuiver water, natuurlijke voeding, en de vrijheid om liefde te ervaren en te delen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom