Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Terug naar de Bron: Ontdek je Innerlijke Kind

Summer Bloom Festival Oostende 2024 All about love lange foto

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

Terug naar de bron: ontdek je innerlijke kind
op zaterdag 10 en zondag 11 augustus | Kids Zone

'Ontdek je Innerlijke Kind' op het Summer Bloom Festival Oostende (10/11 augustus 2024) samen met Siska Blanckaert. Deze ervaring is ontworpen om je te helpen opnieuw contact te maken met dat levendige, onbevangen deel van jezelf dat je misschien door de jaren heen uit het oog bent verloren. We zullen samen verkennen hoe jouw innerlijke kind nog steeds invloed heeft op je emoties, keuzes en relaties. Deze lezing is er voor de leeftijd van 12 tot 100 jaar.

Door middel van diverse interactieve oefeningen, meditatieve momenten en creatieve uitdagingen, leer je tijdens het Summer Bloom Festival Oostende 2024 luisteren naar de stem van je innerlijke kind, deze te begrijpen en te omarmen. Dit proces kan leiden tot verrassende ontdekkingen over jezelf en is een stap naar authentieker en vrijer leven. Laten we deze reis beginnen met een open hart en een nieuwsgierige geest.

(Her)ontdek je innerlijke kind samen met Siska Blanckaert

📍 Summer Bloom Fest, 'Evenementenweide Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus 2024
👧 Kids Zone ‘Ontdek je innerlijke kind'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

"De reis naar het ontdekken van je innerlijke kind is een terugkeer naar je oorspronkelijke staat van verwondering en puurheid, waar elke dag een avontuur is en elk moment vol mogelijkheden."

Summer Bloom Fest Oostende 2024 Siska Blanckaert Kids Zone

Over Siska Blanckaert

Twaalf jaar geleden begon Siska Blanckaert haar opleiding in kleuteronderwijs, waarmee haar eerste bewustwording rond de extra ondersteuning van en voor kinderen startte. Ze verdiepte zich in verschillende technieken en trainingen over sociale vaardigheden, assertiviteit, en communicatie met jongeren. Geïnspireerd door deze opleidingen, ontdekte ze in 2019 de Presentchild methode en behaalde ze haar certificaat in coachende vaardigheden voor volwassenen en kinderen, en specialiseerde zich verder als Kindertolk.

Als Kindertolk helpt Siska ouders groeien door de gedragingen van hun kinderen te interpreteren, die vaak onbewuste emotionele boodschappen bevatten. Ze begeleidt ouders, grootouders, opvoeders en leerkrachten om deze signalen te begrijpen, wat leidt tot meer harmonie en rust. Siska's missie is om elk kind gezien en gehoord te laten worden en om ouders te coachen naar liefdevol ouderschap.

Voor meer informatie, bezoek all-about-love.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom