Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Kinderyoga Baddha Baddha

Summer Bloom Fest Oostende kinderyoga Baddha Baddha lange foto

Summer Bloom Festival • Oostende • 10/11 aug. 2024

En uiteraard kan kinderyoga voor de kleinsten niet ontbreken op het Summer Bloom Festival 2024 in Oostende, het grootste spirituele en holistische festival in België! Laat je kids op volgende tijdstippen afzakken naar de Kids Zone:

Zaterdag 10 augustus | Kids Zone | 14.00– 14.45 uur (kids van 4 - 6 jaar)
Zaterdag 10 augustus | Kids Zone | 17.00– 17.45 uur (kids van 7 - 10 jaar)
Zondag 11 augustus | Kids Zone | 11.00– 11.45 uur (kids van 4 - 6 jaar)
Zondag 11 augustus | Kids Zone | 14.00– 14.45 uur (kids van 7 - 10 jaar)

Experimenteerde jouw kind wel eens met kinderyoga op school, op een kampje, op een buitenschoolse activiteit,... maar wil je als ouder graag weten wat het precies inhoudt en waarnaar we streven? Of kwam jouw kind nog niet eerder in aanraking met kinderyoga en ben je benieuwd naar wat kinderyoga voor jouw kind kan betekenen? Ontdek het tijdens het Summer Bloom Fest Oostende (10/11 augustus 2024) samen met Liesbeth Vervaeke.

Kinderen van deze tijd zijn extra gevoelig voor signalen van zowel binnenin als buitenaf. Dit kan zich uiten in wat we noemen "druk" gedrag, maar kan eveneens ook leiden tot ingetogenheid... Kinderen zijn meer dan ooit overprikkeld en kinderyoga kan verzachting brengen in deze veelheid aan indrukken en emoties.

Met Kinderyoga Baddha Baddha wil Liesbeth kinderen in verbinding brengen met hun eigen unieke magie. Door het beoefenen van yoga laten we even het praten los en gaan we op ontdekking via het doen!

Met de groep creëren we een eigen unieke energie waarin we kunnen experimenteren, verwachtingen kunnen loslaten, op zoek gaan naar onze talenten en grenzen, ons vrij kunnen voelen en toch geborgen. Kinderyoga Baddha Baddha is een plek waar kinderen in alle veiligheid voeling kunnen krijgen met hun lichaam en geest.
Hoe wekken we energie op? Hoe laten we los? De volledige sessie staat in teken van spel, fantasie en magie!

Kinderyoga met Liesbeth Vervaeke

📍 Summer Bloom Fest, Evenementenweide 'Duin & Zee' in Oostende
📅 10 & 11 augustus
👧 Kids Zone 10 augustus ‘Kinderyoga’
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0

Take the time to make your soul happy!

Summer Bloom Fest Oostende 2024 Kinderyoga Baddha Baddha

Over Liesbeth Vervaeke van Baddha Baddha

Liesbeth Vervaeke heeft van jongs af aan een diepe passie voor het werken met kinderen. Tijdens haar tienerjaren was zij actief als leidster bij de Chiro, Kazou en Jomba, wat haar liefde voor deze interactie versterkte.

Naarmate ze ouder werd, transformeerde deze passie in een professionele roeping. Liesbeth behaalde een bachelor in orthopedagogie en koos ervoor zich te richten op kwetsbare kinderen, die te kampen hebben met trauma's, moeilijke thuissituaties en persoonlijke uitdagingen.

Ze ziet het als haar missie om kinderen te benaderen op basis van hun unieke, persoonlijke eigenschappen en van daaruit een betekenisvolle connectie op te bouwen. Liesbeth streeft ernaar om kinderen te helpen hun prachtige kern te herontdekken en hen te verbinden met al het mooie om hen heen.

Website: kinderyogabaddhabaddha.be.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom