Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Celestial Art • Violet Flame ketting • 23,75K goud

sku: SIAGVF
€ 79,95
Product beschikbaar

Celestial Art • Violet Flame ketting • 23,75K goud is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Klantenbeoordelingen

Bloom rating

Specificaties

Afmetingen
Hanger: diameter 4,5 cm
Edelsteen
Charoiet, Amethist, Cherry opaalkwarts, Herkimer Diamant, Seleniet, 23.75K goud
Kleur edelsteen
Goud, paars, roze
Productcode
SIAGVF

Productinformatie

Celestial Art - Violet Flame Ketting • 23,75K goud

Je transformatie naar de 5de dimensie

Deze exclusieve handgemaakte Celestial hanger van hoogwaardige kwaliteit, Violet Flame, heeft een krachtig energieveld en verbindt je met de energie van Saint Germain. Naast de beschermende en krachtige orgonite werking ervaar je de voordelen van de toegepaste edelstenen Charoiet, Amethist, Cherry Opaal, Herkimer Diamant, seleniet en de verwerkte edelmetalen goud en koper. Alle edelstenen en edelmetalen zijn verwerkt in ecologisch hars.

Violet Flame energie

De violette vlam is een hoge frequentie van licht, een spirituele energie voor transformatie. De violette vlam komt voort uit de violette straal ook wel de zevende straal genoemd, de straal van goddelijke vrijheid. Iedere straal is een unieke intelligentie opgebouwd uit een spectrum van licht. Ook wij zijn gevormd vanuit licht en dragen alle kleuren van het spectrum in ons, dus ook het violette licht. De violette vlam is de sleutel voor individuele en wereld transmutatie. Saint Germain is de hoeder van de violette vlam. Zijn kosmische naam betekent vrijheid, God der vrijheid voor de Aarde. Het is een sterk zuiverende energie die dwars door alle lagen van oude pijn en karmische ballast heen gaat.

Celestial Symbool

Het Celestial symbool heeft een connectie met de kosmos. De zon, maan, sterren en het oneindige zijn in het symbool vertegenwoordigd. De kosmische energie helpt je in je transformatie naar hogere dimensies. Celestial symbolen zijn in het verre verleden vaak terug te vinden in oude gebouwen en tempels. Destijds stond de mens meer in verbinding met het oneindige van het universum. Een verloren gewaande geschiedenis, welke in deze tijd steeds meer herinnerd wordt. Vooral door Indigo, nieuwetijdskinderen en volwassenen.

Uitvoering en omschrijving van de hanger

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

Deze exclusieve hanger wordt geleverd met een bruine halskoord (lengte zelf aan te passen), in een luxe geschenkdoosje. Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.

Reviews

Christie

Het is een mooi sieraad met een uitstraling waar ik blij van wordt. Maar vooral door het bijzondere gevoel dat het sieraad mij geeft als ik het draag. Durf te leven !

Schrijf een review

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom