2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Celestial Art • Atlantis ketting • 23,75K goud

sku: SIAGCA
€ 79,95
Product beschikbaar

Celestial Art • Atlantis ketting • 23,75K goud is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Afmetingen
Hanger: circa diameter 4,5 cm
Edelsteen
Larimar, aquamarijn, azumar, seleniet, rhodiziet, arkansas meesterkristal, 23.75K goud
Kleur edelsteen
Blauw, appelblauwzeegroen, 23,75K goud
Productcode
SIAGCA

Productinformatie

Celestial Art - Atlantis ketting

Je transformatie naar de 5de dimensie

Deze exclusieve handgemaakte Atlantis hanger van hoogwaardige kwaliteit heeft een verbinding met de kosmos. De Atlantis hanger heeft ook een connectie met Atlantis. Atlantiërs leefden in harmonie en vrede. Ze waren spiritueel (Nieuwetijdskinderen), hooggevoelig, en konden telepathisch met elkaar communiceren. Tegenwoordig zijn er veel mensen die een connectie hebben met het Atlantis van die tijd. Deze hanger helpt je herinneren. De kosmische energie van deze unieke hanger helpt je in je transformatie naar een hoger bewustzijn, naar de 5de dimensie. Deze verbinding met de kosmische energie werkt ook ondersteunend op je chakra’s. De hanger bevat Larimar, Aquamarijn, Azumar, Seleniet, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal en 23.75K goud.

Wat is Celestial Art?

Deze exclusieve Celestial art sieraden bevatten een energiesymbool gemaakt door een sjamaan. Het symbool staat voor de kosmos en het universum, alsook de zon, maan en sterren. Oneindige universele levensenergie, kosmische energie. Je vindt hierbinnen de verbinding met spirituele wezens die er voor je zijn, net als bij jouw beschermengelen. Celestiale energetische healing verbindt zich met deze liefdevolle spirituele wezens.

Hoe gebruik je deze hanger?

Hoe maak je verbinding? Door te bidden, te mediteren, tijdens je chakra- en aurahealing,... Zoek de verbinding met deze energie en laat het door je lichaam stromen. Vanuit je kruin door naar je voeten. Het amulet kan je rond je nek dragen of in je handen nemen, wat voor jou het beste voelt. Terwijl je dit doet, houd je dit hemels sieraad dicht bij je. Voel nu de liefde en energie van het universum met jou verbinden. De kosmische energie helpt je bij je transformatie naar de 5e dimensie. Deze transformatie kan moeilijk verlopen en je kunt je alleen voelen, maar deze handgemaakte Celestial art sieraden ondersteunen en begeleiden je tijdens deze reis. Vergeet niet dat je beschermengelen ook helpen.

Deze exclusieve hanger wordt geleverd met een bruine halskoord (lengte zelf aan te passen), in een luxe geschenkdoosje. Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom