Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Ongeaspecteerd! Ongeaccepteerd?

sku: BELA4118
€ 22,50
Product beschikbaar

Ongeaspecteerd! Ongeaccepteerd? is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Atie Kaper
Aantal pagina's
160
ISBN
9789077677766
Afmetingen
22,1 x 15 x 1,9 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4118

Productinformatie

Ongeaspecteerd! Ongeaccepteerd? - Atie Kaper - boek

Waarom zijn we zoals we zijn?

In dit boek 'Ongeaspecteerd! Ongeaccepteerd?' laat Atie Kaper zien dat ongeaspecteerde planeten in de horoscoop vaak ervaren wordt als een concentratie van energie, die zich op een specifieke manier uit en niet altijd begrepen wordt door de omgeving. Door haar jarenlange ervaring en met name door de persoonlijke gesprekken met haar cliënten is Atie Kaper steeds meer geboeid geraakt door dit onderwerp. Daarom heeft zij haar kennis en ervaring gebundeld en worden de kenmerken van ongeaspecteerdheid op een praktische manier verhelderd om zo meer bewust te worden van onze familiepatronen en -thema’s.

We krijgen allemaal patronen en thema’s mee uit onze familie en daarnaast speelt erfelijkheid natuurlijk een grote rol bij de vraag: ‘Waarom zijn we zoals we zijn?’. We zijn wie we zijn, maar het is een ontdekkingsreis om tot ons ware zelf te komen. De auteur komt tot de conclusie dat deze patronen en verbanden weerspiegeld worden door onder andere ongeaspecteerde planeten en duetten in de horoscoop.

Als ervaringsdeskundige probeert Atie Kaper inzicht te geven in en begrip te kweken voor ongeaspecteerdheid met praktische tips hoe we dit vraagstuk kunnen herkennen, hoe het van binnen voelt en op welke manier het zich kan manifesteren. Het leven van iemand met een ongeaspecteerde planeet verloopt meestal niet ‘gemiddeld’ en dat heeft ook invloed op onze rol in de maatschappij en binnen onze persoonlijke relaties. Minstens zo belangrijk is dat ongeaspecteerdheid eigenlijk altijd duidt op (latente) talenten. Het boek geeft handreikingen om hierop helder zicht te krijgen, deze talenten te ontwikkelen en onze kwaliteiten vol te kunnen leven.

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom