Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ga mee op klankreis met Kristof Lambregts (Akshara)

Summer Bloom Festival 2024 Akshara Soundhealing

Summer Bloom Festival • Diest • 6 & 7 juli 2024
Zondag 7 juli | Bloom Stage | 11.00 – 12.15 uur

Ga je mee op klankreis op het Summer Bloom Fest Diest (6&7 juli 2024)? Kristof van Akshara begeleidt je tijdens deze sound healing op een energetische reis met de klanken en trillingen van klankschalen, gong en een hele reeks andere instrumenten naar het diepste van je ziel. Laat de frequenties je meevoeren naar een diepe staat van meditatie waarin je lichaam, geest en ziel tot rust komen en kunnen helen.

Voor deze sessie op het Summer Bloom Festival in Diest laat Kristof zich inspireren door het element lucht. Om samen met een frisse wind en open geest aan de dag te beginnen. Even helemaal tot jezelf komen en vanuit die energie de dag op het festival starten.

Zondag 7 juli | Fusion Zone | 16.45 – 18.00 uur
Klankbad ‘Earth’

Nood aan een moment van innerlijke rust na een dagje Bloom festival? Tijdens deze klankreis ga je ontspannen liggen en laat je je meevoeren naar een diepe staat van relaxatie, waar de magie mag stromen. De sessie gaat door in intieme kring. Voor deze sessie inspireert Kristof zich op het element aarde en haar grondende energie. Gedragen door de klanken en helende frequenties gaan we samen terug landen en verwerken wat er die dag allemaal heeft mogen gebeuren en de ontdekkingen in ons onderbewuste laten binnensijpelen.

Doe mee met Kristof

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 6 & 7 juli 2024
🥁 Bloom Stage 7 juli ‘Sound Healing’
🌈 Fusion Zone 7 juli ‘Klankbad’
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

“Tune your Self”

Summer Bloom Fest 2024 23 Kristof Akshara

Over Kristof Lambregts (Akshara)

Kristof Lambregts is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Als sound healer, yoga- en meditatieleraar is het zijn passie om mensen te begeleiden op weg naar een leven in balans vanuit een holistische benadering. Met meer dan 25 jaar ervaring als muzikant integreert hij zijn achtergrond in elke sound healing en yoga sessie. Deze unieke combinatie stelt Kristof in staat om niet alleen met de juiste frequenties en trillingen te werken, maar ook met de kracht van muzikale intervallen in samenklank. Zijn toewijding ligt in het creëren van een harmonieuze synergie tussen zijn helende expertise en muzikale vaardigheden, wat resulteert in een transformerende reis voor jou.

Akshara | akshara.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom