Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Welke kansen liggen in januari 2021 voor jou in het verschiet? Ontdekt het op basis van de numerologie.

Numerologie
12/01/2021
Numerologie: welke kansen liggen in januari 2021 voor jou in het verschiet?

Numerologie of de leer der getallen is een handig instrument om inzichten te verkrijgen in een bepaalde periode. Getallen vormen de basis van alles wat je ziet in de wereld, het kan dan ook niet verbazen dat er heel wat kracht schuilgaat achter de voorspellende kant van de numerologie. Speciaal om het nieuwe jaar goed in te zetten, geeft numeroloog Bert Glorieux alle Bloomfans een voorspelling voor de maand januari 2021 cadeau, met ‘kansen’ als centraal thema. Benieuwd? Lees snel verder.

Numerologie kader
Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 1 coach Bloom web

Nood aan afwisseling

Je komt in een maand terecht waarin er allerlei nieuwe ideeën en gedachten op je afkomen en je zal voor jezelf moeten uitmaken wat er echt belangrijk is, en welke plannen je beter links laat liggen. Op die manier maak je er voor jezelf een belangrijke periode van, en eveneens een tijd waarin je durft te wikken en wegen en zo jezelf meer in de spotlight durft te plaatsen. Anderzijds is het ook van belang om te zorgen dat je het overzicht blijft behouden. Het belooft druk te worden maar dit geeft je net die extra boost om met een positieve mindset stevig door te zetten. Je doet er goed aan om deze levensstijl te blijven aanhouden in de toekomst, daar zal je op termijn de vruchten van plukken.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 2 coach Bloom web

Werk aan je zelfvertrouwen

Na enkele dipjes is het hoog tijd om na te gaan hoe jij jezelf terug kan wakker schudden: op welke vlakken kun je wel wat verandering gebruiken? Januari 2021 brengt niet zelden een emotionele rollercoaster met zich mee, daarom blijft het belangrijk om af en toe tijd te nemen om terug tot jezelf te komen. Je zal de confrontatie met je eigen gedachten moeten aangaan om zo te ontdekken waar de pijnpunten liggen. In de tweede helft van de maand sta je terug sterke in je schoenen. Durf jezelf te zijn, anderen waarderen die authenticiteit. Deze maand biedt je de mogelijkheid om je leven op te voeden met positieve energieën. Hierdoor merk je ook dat je meer controle krijgt over wat er allemaal op je afkomt.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 3 coach Bloom web

Kanaliseer je energie

Een nieuwe hobby of interesse ligt in het verschiet, en daar ben je blij om. Een routineus leven is eigenlijk niets voor jou, want dan heb je het gevoel dat je wat op de oppervlakte blijft drijven. Jij bent op zoek naar meer diepgang. Om je horizonten te verruimen is het geen slecht idee om je blik eens te richten naar het spirituele en andere culturen. Meditatie of yoga doet je levensenergie terug stromen. Hierdoor ga je voelen dat er nog meer te zien en te doen is in de wereld dan je eerder voor mogelijk hield. Je staat meer stil bij de zin van het leven en wat jij hierin kunt betekenen. Je positieve aspecten worden nu meer belicht en je gaat na wat je kan doen om deze eigenschappen nog meer in de verf te zetten.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 4 coach Bloom web

Nieuwe ervaringen

Je slaagt erin om het nieuwe jaar goed te starten en je focust nu volop op je beloftes. Anderzijds mag je ook eens onderzoeken of er niet bepaalde zaken missen in je leven. Durf eens buiten je huidige levenspatroon te denken en dit zorgt voor verrassende nieuwe inzichten. Ondertussen dreigen er wel gevoelens uit het verleden terug de kop op te steken, maar je staat nu sterk genoeg in je schoenen om hier paal en perk aan te stellen. Het kan dan ook niet anders dan dat je januari zult ervaren als bijzonder leerrijk. Je hebt nu een basis waarop je de rest van het jaar kunt verder bouwen, dat ziet er veelbelovend uit!

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 5 coach Bloom web

Drastische beslissingen

Er zijn heel wat gebieden in je leven waarin je dringend duidelijkheid moet scheppen. Tot op heden had je hier de kracht niet voor, maar nu krijg je de kans om heel wat knopen door te hakken. Misschien wel het ideale moment om je artistieke en creatieve kant om die manier wat meer te belichten. Schrijf over je gevoelens en wat je bezig houdt. Door je angsten onder woorden te brengen, slaag je erin om hier meer controle over te krijgen. In de tweede helft van de maand ervaar je meer stabiliteit en die helpt je om je op de vooruitgang te focussen. Je voelt je in balans met jezelf en ook innerlijk gaat er een gevoel van gelukzaligheid door je heen.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 6 coach Bloom web

Uit meer je gevoelens

Al te vaak laat je je leiden door de mening van anderen en dat zorgt ervoor dat je je eigen overtuigingen en visies in twijfel trekt. Natuurlijk is het altijd goed om te luisteren naar de argumenten van anderen, maar op een bepaald moment moet je toch klare wijn schenken en beslissen waar je voor staat. Besef wat je zelf waard bent en draag dit ook uit naar buiten toe. Je gevoelens op telkens blijven wegcijferen zorgt enkel maar voor frustratie. Je staat eigenlijk op een kruispunt: ofwel kies je de weg van de groei, ofwel die van stagnatie. Choose wisely. Je zal al snel merken dat je het leven tot nu toe eigenlijk op een té eenzijdige manier hebt benaderd.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 7 coach Bloom web

Heb vertrouwen

Durf het innerlijke kind in jou al eens de vrije loop te laten en weet dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Je kan nu wat meer achterover leunen en het leven op je laten afkomen zonder je hierover schuldig te moeten voelen. Vertrouw erop dat alles goed komt. Januari is een goede maand om je communicatieve vaardigheden bij te schaven. Je vergeet wel eens te lachen! Het is eveneens een goed moment om een cursus te volgen zodat je tot nieuwe inzichten komt. Je hebt er nu immers nood aan om oude patronen te doorbreken en om nieuwe invalshoeken te vinden.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 8 coach Bloom web

Focus op structuur

In januari heb je nood aan zekerheid in het leven. Je wil weten waar je staat en of je wel écht alles onder controle hebt. Focus op je persoonlijke groei, want enkel zo slaag je erin om meer uit het leven te halen. Je ervaart wel rust en ontspanning, maar toch duiken er nog te vaak frustraties op. Dat komt omdat je gedachten soms te beperkend zijn en je zo mogelijkheden afketst die juist enorm in je voordeel zouden kunnen uitdraaien. Je voelt je meer aangetrokken tot de natuur en alles wat hiermee verband houdt. Ecologie draag je nu hoog in het vaandel. Het brengt een gevoel van rust en vrede over je heen.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 9 coach Bloom web

Ambitie

Dit zou voor jou wel één van de beste maanden van het jaar kunnen worden. Je merkt dat je in januari niet stilzit maar dat je volop naar vooruitgang wil streven. Je wil voelen dat je stappen vooruit zet en dat dit eveneens resultaten oplevert. Niets blijft voor jou zoals het is en je draait het roer op een drastische manier om. Veel tijd om te rusten is er niet en dat is nu ook niet nodig. Je haalt wel voldoende energie uit je doorgedreven motivatie. Niets of niemand lijkt je nu nog te kunnen stoppen. Wees je er wel van bewust dat je heel veel inspiratie kunt putten uit samenwerking met anderen en dat je dit pad niet alleen hoef te bewandelen. De harmonieuze sfeer is nu heel duidelijk voelbaar in je leven.

Zelf aan de slag met numerologie? Neem dan zeker een kijkje in onze Bloom Shop.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Tips om je manier van leven aan anderen door te geven

Het overbrengen van je levensstijl en waarden op anderen is een krachtig middel om positieve…

Lees meer
Inspiratie

Happy zonder end: een column van Nathalie Willems

Columniste Nathalie Willems van The Lighthouse contempleert over het leven, over de gang van zaken…

Lees meer
Huis & Thuis

Verlicht je leefruimte: Een gids voor verschillende lampen en verlichtingsstijlen

Verlichting is een cruciaal element in elk huis. Het gaat niet alleen om het bieden van licht, maar…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom