Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Meditatie & lichaamswerk met Arnout Gielen

Summer Bloom Festival 2024 Arnout Gielen

Summer Bloom Festival Diest 2024

Zaterdag 6 juli | Jupiter Zone | 15.40 – 16.40 uur
Lezing: Transformatief lichaamswerk

Transformatief lichaamswerk draait om het creëren van vrijheid en gezondheid door middel van diverse praktijken. Maar hoe weet je welke practice het beste bij jou past?

Arnout Gielen van Monk-e helpt je tijdens deze sessie op het Summer Bloom Fest 2024 in Diest te begrijpen hoe je in je kindertijd onbewuste strategieën, of ‘maskers’, ontwikkelt om jezelf te beschermen tegen de buitenwereld. Als volwassenen is het onze taak om deze niet-dienende strategieën los te laten en te leren 'zijn' zonder de opgebouwde spanningen. Sommigen van ons vluchten in een fantasiewereld, anderen proberen een leegte te vullen, en weer anderen omarmen strikte regels om alles te controleren. Als lichaamsgericht psycholoog voorziet Arnout je van diepgaande inzichten in de verschillende karakterstructuren die mensen aannemen om zichzelf te beschermen.

Via ontwikkelingspsychologie en ervaringsgerichte oefeningen biedt Arnout Gielen je op het Summer Bloom Festival een ‘roadmap’ voor diverse spirituele practices. Dit stelt je in staat om bewust een pad naar 'een nog krachtigere versie van jezelf' te creëren.

Zondag 7 juli | Holistic Zone | 13.45 – 15.30 uur
Osho Kundalini Meditatie

De Osho Kundalini mediatie wordt ook wel het zusje van de Osho Dynamic meditatie genoemd.

Waarom de Osho Kundalini?

De Osho Kundalini Meditatie zorgt ervoor dat je waar je blokkades en weerstanden hebt of de energiestroom wordt onderdrukt, de energie weer/meer gaat stromen. De eerste twee fasen, het schudden en dansen, zorgt dat wat vast en rotsachtig is, gaat smelten. Blokkades transformeren door het schudden en dansen in levensenergie. In vreugde en plezier. In de twee opvolgende fases komen we tot verstilling. We zijn dan beter in staat om vanuit een heldere en kalme geest datgene dat zich aandient in ons bewustzijn met mildheid te observeren.

Doe mee met Arnout

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 6 & 7 juli 2024
✅ Jupiter Zone 6 juli ‘Transformatief lichaamswerk’ - LEZING
🎪 Holistic Zone 6 juli ‘Osho Kundalini Meditatie
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Via ontwikkelingspsychologie en ervaringsgerichte oefeningen biedt Arnout je een ‘roadmap’ voor diverse spirituele practices. Dit stelt je in staat om bewust een pad naar 'een nog krachtigere versie van jezelf' te creëren.

Summer Bloom Fest 2024 27 Arnout Gielen

Over Arnout Gielen

Arnout Gielen is de oprichter van Monk-e in Hasselt. Hij is ACT & gezondheidspyscoloog, begeleidt transformatief lichaamswerk en is yoga & movement teacher.

Arnout zelf aan het woord: ‘Mijn pad is een pad vol beweging! Mijn missie is om optimale gezondheid te bevorderen bij zoveel mogelijk mensen door middel van lichaamsgerichte praktijken en coaching/therapie. Met mijn uitgebreide kennis, opgedaan overal ter wereld, richt ik me op het gebruik van lichaamsgerichte technieken zoals beweging, aanraking, geluid en oogcontact om spanningen los te laten en uitdagingen aan te gaan.

Deze oefeningen zijn bedoeld om de comfortzone te vergroten, waardoor het zenuwstelsel sterker wordt. Een sterker zenuwstelsel stelt ons in staat om kalm te blijven in moeilijke situaties. Met zes jaar ervaring in dit gebied geloof ik sterk in de kracht van lichaamsgerichte therapie, die vaak intiemer is dan traditionele therapie die alleen met woorden werkt.

Ik geef graag meer uitleg tijdens mijn lezing over transformatief lichaamswerk en Osho-meditatie, waarbij je zelf kunt ervaren hoe deze praktijken kunnen bijdragen aan jouw welzijn.’ Monk-e | monk-e.net

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom