2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Spiritueel leraar Lies Lagrange

Lies Lagrange Summer Bloom Festival 2023 Tantra Spiritualiteit LOGO lang

Zaterdag 5 augustus | Fusion Zone
Spiritual embodiment:
bevrijd jezelf en leef vanuit je essentie volgens tantrische principes

Elke dag opnieuw sta je in relatie.
In relatie tot jezelf.
In relatie tot de ander.
In relatie tot het leven.
Maar van waaruit relateer jij?
Hoe in balans zijn jouw mannelijke en vrouwelijke energie?
Kan jij ontvangen? Sta jij jezelf toe te genieten? Voel en durf jij grenzen te stellen? Kan jij vanuit gematigdheid benoemen wat je voelt en zacht maar zelfverzekerd opkomen voor jezelf?
Hoezeer ben jij ok met jezelf? Hoezeer voel jij dat alles, in elk moment, ok is zoals het is?

Anders relateren begint bij zelfliefde en zelfacceptatie. Opnieuw zakken in je lijf, leren voelen en toelaten dat datgene wat je voelt er mag zijn, om zo opnieuw jezelf, de ander en de wereld te ontmoeten. Zonder oordeel. Alles in de natuur en in onszelf is al heel. Er hoeft niks gefixt te worden.

Volgens deze en andere tantrische principes gaan we in deze workshop op het Summer Bloom Fest 2023 op zoek naar bewustzijn en verbinding met onze bekken- en hartenergie. We gaan op zoek naar onze kernstroom, onze levensenergie en hoe we deze kunnen cultiveren. Onderweg naar een leven vanuit vrijheid en vanuit wie we in essentie zijn. Dichtbij onze kern. Zonder oordeel. Vanuit Liefde. Vanuit eenheid. We gaan dansen, bewegen, ademen, aanraken, reflecteren en mediteren.

Zondag 6 augustus | Jupiter Zone
Spiritueel leiderschap - De kracht van je hart

We zijn allemaal Warriors of the Heart. Elk mens bezit dit potentieel. De weg van hoofd naar hart kan iedereen leren bewandelen. Being in charge of your life… de regie hebben over je eigen leven… Wat betekent dit voor jou en hoé doe je dit? In een wereld die ons steeds meer beperkingen probeert op te leggen zijn we allemaal op zoek naar vrijheid. In een wereld die op z’n kop lijkt te staan, zijn we allemaal op zoek naar balans. Je eigen energie leren kennen, steeds meer durven vertrouwen op je innerlijke leiding, joúw waarheid durven leven. Je eigen tempo bepalen en steeds meer de Universele Principes van de natuur integreren als je natuurlijke staat van zijn.

Je eigen energie leren kennen, steeds meer durven vertrouwen op je innerlijke leiding, joúw waarheid durven leven. Je eigen tempo bepalen en steeds meer de Universele Principes van de natuur integreren als je natuurlijke staat van zijn. Dit alles komt aan bod tijdens de lezing 'Spiritueel leiderschap - De kracht van je hart' op zondag 6 augustus 2023 in de Jupiter Zone op het Summer Bloom Fest.

Zie Lies Lagrange live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🌈 Fusion Zone 'Spiritual embodiment'
✅ Jupiter Zone 'Spiritueel leiderschap - De kracht van je hart'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Over Lies Lagrange

Lies Lagrange Summer Bloom Festival 2023 Tantra Spiritualiteit foto

Ik ben Lies.
In mijn praktijk voor zielswerk en innerlijke groei ondersteun ik je tijdens je persoonlijk transformatieproces. Ik geef makkelijk inzetbare tools die je kunnen helpen in het herontdekken van de weg naar je hart. Door het stellen van juiste vragen, door het in dialoog gaan en de lamp te zetten op bepaalde gebeurtenissen, situaties en personen proberen we de oorzaak te achterhalen van blokkades die je verhinderen om vooruit te geraken en/of je gelukkig, vrij en voldaan te voelen (=schaduwwerk). We gaan samen onderweg naar bevrijding.
We gaan samen op weg om zoveel mogelijk vanuit je hart, vanuit heelheid en Liefde, in het leven te staan (=de-armouren). Want Liefde is wat wij in essentie zijn.

Vanuit de roeping van mijn eigen ziel ging ik zelf op zoek naar antwoorden waarvoor heel wat schaduwwerk nodig was. Alle kenmerken die een warrior of the heart nodig heeft, verzamelde ik zelf: moed. Zelfliefde. Acceptatie. Wilskracht. Vertrouwen.

Ik leerde mezelf heel goed kennen. Mijn eigen mind. Mijn eigen hart. Mijn eigen lichaam. Ik maakte mezelf los van oude patronen en belemmerende overtuigingen, die de oorzaak zijn geweest van mijn ziekte. Ik heb het geluk gehad mijn spiritueel leraar te mogen ontmoeten in Thailand. Onder zijn vleugels leerde en leer ik mezelf, mijn verleden en het leven begrijpen.

Liefhebben is niet iets wat je doet, Liefde is onze essentie. Vergeving, begrip en Liefde is wat de mensheid nodig heeft.

Lies Lagrange

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom