Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Transformatiementor Laura Nidhan

Graag stellen we jou op de tweede editie van het Summer Bloom Fest 2023 voor aan Laura-Nidhan Copier, yoga teacher en transformatie mentor, gespecialiseerd in Kundalini en Chakra Healing. Wat mag je van haar verwachten?

Zaterdag 5 augustus | Jupiter Zone
Activeer je levensenergie door het openen van je chakra's

Ontdek de kracht van levensenergie en herstel je vitaliteit! Ga mee op zoek naar de oorsprong van levensenergie en leer hoe je jouw levensenergie opnieuw kunt activeren en hoe je je opnieuw kunt verbinden met je chakra's. Laat je levensenergie opnieuw vrijuit stromen. Een aanrader!

Zondag 6 augustus | Holistic Zone
Chakra experience

We worden als mens nog te vaak tegengehouden om te leven in het nu. Gedachten zoals “Moet dit nu?” en “Dit is niet zoals het zou moeten zijn.”, maar ook gestagneerde emoties houden je tegen om je levensenergie te laten stromen. In deze Chakra Experience zal je aan de hand van drie krachtige lichamelijke tools, namelijk Breath, Movement & Sound, je energie opnieuw in beweging brengen. Enerzijds zal je oude, gestagneerde energie loslaten en anderzijds zal je ook weer nieuwe energie opdoen. Door het groepsgebeuren vormen we samen een krachtveld, wat de energie die van uit deze sessie gaat nog versterkt. Het belooft zonder meer een diepgaande sessie te worden vol plezier en avontuur. Het is tijd om jezelf volledig open te stellen, uit je dak te gaan en het leven te vieren alsof morgen niet bestaat.

Zie Laura live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🎪 Holistic Zone 'Chakra experience'
✅ Jupiter Zone 'Activeer je levensenergie door het openen van je chakra's'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Over Laura Nidhan

In haar leven maakte Laura heel wat trauma mee, waaronder drie scheidingen, maar ze bleef steeds het licht zien in het donker. Laura gelooft dat iedereen de capaciteit heeft om in harmonie te leven met zichzelf en de wereld om ons heen. Met haar warme persoonlijkheid en diepgaande kennis helpt ze je deze capaciteit te ontdekken en te benutten. Ten slotte schreef ze ook het boek ‘Chakra Magie! Dé zielsgids voor vreugde en vervulling’. Met behulp van dit praktisch boek vol opdrachten kan je je vrije en creatieve zelf ontdekken.

WEL LICHT | Website: www.wellicht.nu/

The doors of the Soul are opened as the chakras are balanced and awakened, with special techniques rather than life rules.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom