Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Sattva & Kirtan yoga door Karen Vermeersch

Summer Bloom Festival Diest 2024

Yes! Ook Karen Vermeersch, yoga, meditation en breathwork teacher aan de gerenommeerde Sattva Yoga Academy (India), is opnieuw van de partij op de 3e editie van het Summer Bloom Fest 2024!

Summer Bloom Festival Oostende 2024 Karen Vermeersch Yoga Kirtan

Zaterdag 6 juli | Holistic Zone | 14.00 – 15.15 uur
Sattva yoga: ontdek jouw innerlijke wijsheid

De Sattva Yogasessie van Karen is meer dan een fysieke gratis yogaclass waarbij je je lichaam stretcht. Sattva yoga is namelijk de meest complete en holistische vorm van yoga, waardoor je een totaal unieke ervaring beleeft en dieper in jezelf duikt. Met behulp van yogahoudingen, maar ook ademhalingsoefeningen, meditatie, mantra, partnerwerk, vrije beweging en kriya oefeningen neemt Karen je op dit holistisch festival mee op een reis naar binnen. Deze reis bezorgt je nieuwe inzichten, diepe ervaringen en een ongelofelijke innerlijke rust. Na deze unieke en transformerende sessie voel je je meer ontspannen en kan je deze nieuwe kennis integreren in je dagelijkse leven.

Zaterdag 6 juli | Bloom Stage | 16.00 – 16.45 uur
Kirtan yoga: de kracht van mantra’s

Kom in deze interactieve en diepgaande sessie op het Summer Bloom Fest in Diest los van je analyserende, kritische geest en maak opnieuw verbinding met je hart. Of je nu een zangstem hebt of niet, Karen creëert als geen ander een veilige haven waar je vol overgave de korte mantra’s kan meezingen. Wees niet bang, zing vanuit je hart en voel je gedragen door de groep. Laat jouw gedachten los en ervaar een diepe staat van verbondenheid en ontspanning. Laat je meevoeren op de golven van de muziek en ontdek de transformatiekracht van jouw eigen, goddelijke stem.

Zaterdag 6 juli | Fusion Zone | 18.30 – 19.40 uur
WORSHOP | Partner work: Ervaar een diepe verbinding

In deze intieme workshop op het Summer Bloom Fest in Diest 2024 leer je in een veilige setting om terug in contact te komen met jezelf en de ander door middel van verbindend en helend partnerwerk. De begeleide oefeningen geven je een gevoel van diepe verbinding, zachtheid en veiligheid. De partneroefeningen zetten een psychologisch proces in gang dat ons helpt om uit ons denken te stappen, uit het gevoel van afgescheiden te zijn en er alleen voor te staan in het leven, om trauma, verdriet en spanningen los te laten. We komen los van ons ego en via de ander terug in ons hart. Dit proces geeft ons toegang tot het ervaren van kwaliteiten die verbonden zijn met het hart, zoals onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en vergeving voor onszelf en anderen. Ervaar oefeningen zoals eye gazing, healing circle, trust fall en whispers of love. Deze workshop is voor iedereen die op zoek is naar healing, verbinding, liefde, connectie, veiligheid, eenheid, lichtheid, zachtheid, vrede. Kom met je partner of stap uit je comfortzone en geef je over aan het onbekende.

Voor deze sessie meld je je apart aan via de ticketing.

Doe mee met Karen

📍 Summer Bloom Fest, Provinciaal Domein 'De Halve Maan' in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
🎪Holistic Zone zaterdag 6 juli ‘Sattva yoga’
🥁Bloom Stage zaterdag 6 juli ‘Kirtan yoga’
🌈 Fusion Zone zaterdag 6 juli ‘Partner work’ (workshop, apart aanmelden via de ticketing)
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🧘‍♀️ Vergeet je yogamat niet

Karen heeft er haar levensmissie van gemaakt om anderen te helpen groeien en evolueren naar de beste versie van zichzelf.

Summer Bloom Festival Diest 2024 Karen Vermeersch Bloom Yoga

Over yogi Karen Vermeersch

Karen Vermeersch is verbonden aan de Sattva Yoga Academy (India) en is werkzaam als yoga teacher, Vedisch astrologe, Bachbloesemtherapeute en Marma Point Massage therapeute. Sinds kleins af aan ontdekte ze alles over holistische gezondheid, yoga, meditatie en gezonde voeding, dit dankzij de waardevolle input van haar ouders. Karens vader is acupuncturist en richtte als eerste in België een online Bachbloesem praktijk en winkel op. Karen liet zich dan weer volledig onderdompelen in yoga en beoefent verschillende stijlen zoals hatha, vinyasa en Iyengar yoga. Enkele jaren geleden volgde ze yoga naar de bron en sindsdien brengt ze haar tijd overwegend door in de Sattva Yoga Academy in India. Naast yoga verdiepte ze zich ook in mantra, kirtan, kriya, pranayama, meditatie, freedom movement en partner work.

Volg Karen Vermeersch op Instagram | instagram.com/karenvermeersch

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom