Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Kaart 7: De Eer

Kaart 7: De Eer

Kaart 7, de Eer, uit het Belline Kaartenspel duidt op eerbetoon en de vreugde die hieruit volgt. Dankzij de Venuskracht zal de consulent tot een schittering komen. Deze kaart markeert het begin van een aangename, fijne periode voor de persoon in kwestie.

De twee scepters op de Belline Orakel kaart symboliseren de opperste macht en de hand wijst de juiste richting die men dient te nemen. De kroon toont de toegang tot hogere rangen en kan duiden op de lof en eer die ontvangen kunnen worden. De drie punten drukken macht uit op materieel, relationeel en spiritueel vlak. Deze kaart is een bevestiging dat de consulent zich op het juiste pad bevindt en de gekozen richting zal hem of haar voldoening geven.

Beroep: Je inspanningen zullen beloond worden en je zal meer zekerheid verwerven in het beroepsleven. Dit verhoogt je eigenwaarde en aanzien.

Financieel
: Er gebeurt een overwinning en met deze komt ook een gunstige evolutie op financieel vlak. Transacties en speculaties worden bevorderd met deze kaart en zullen mooie winsten opleveren.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Belline Oracle kaarten

E-book: Kaartleggen met Belline cursus E-BOOK

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom