Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Weekkaart 12/02/2024 - 18/02/2024

Weekkaart 12/02/2024 - 18/02/2024

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en deze week kun jij kiezen uit uit het deck 'Tarot van Isis' van Erna Droesbeke. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je de week kan inzetten!

Fijne week!

Team Bloom

Weekkaart 12 18 februari 2024 OMGEDRAAID gif
Kaart 1: 'Geluk'

Dankzij jouw levenservaring heb je een ongekende wijsheid ontwikkeld. Wijsheid die jou naar geluk heeft gebracht en nog altijd brengt. Nieuwe mogelijkheden en kansen voor meer geluk en vrede komen op je pad.

Kaart 2: 'Hoorn van overvloed'

Door je los te maken van oude negatieve patronen en negatieve energie, open je jezelf voor nieuwe overvloed. Door aan jezelf te werken en jezelf met meer liefde te omarmen, ontstaat geduld, mededogen en vertrouwen. Vanuit mededogen, liefde en onvoorwaardelijk vertrouwen komt nieuwe overvloed en geluk op jouw pad.

Kaart 3: 'Ogen'

Zie wat er gaande is. Zie wat werkelijk is. Omarm jouw waarheid. Leer van jouw ervaringen en dat wat je ziet. Studeer en maak af waar je mee begonnen bent.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom