Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maät • Gerechtigheid

Maät • Gerechtigheid • Tarot van Isis Nummer 11

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 11: Maät • Gerechtigheid

Orde en Regelmaat, Evenwicht, de Wet

Maät is de Egyptische godin van waarheid, evenwicht, kennis en gerechtigheid. Zij staat hier voor het recht dat zal zegevieren.
Maät zorgt voor orde, regelmaat en juridische of administratieve documenten. Maät kan tevens een geleerde vrouw in je nabijheid voorstellen.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 11 - Maät duidt een stabiel persoon aan, die waarheidlievend en gezaghebbend is. Het type van een advocaat, of rechter.
Administratie en belangrijke (juridische) documenten spelen een grote rol in het leven.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Je bent een stabiel en gedisciplineerd persoon. Je beschikt over organisatietalent en coördinatievermogen. Je bent evenwichtig en integer, logisch en redelijk ingesteld. Je hebt een praktisch doorzicht. Gehoorzaam volg je een methode die jou opgelegd wordt. Een troost: het is positief voor je...

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je bent traditioneel en burgerlijk van opvatting. Je hebt niet genoeg initiatiefzin en ziet alles veel te letterlijk in. Een periode van bureaucratie en papiervreterij breekt aan. Je krijgt te maken met iemand die serieus tegenwringt.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom