26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Kaartleggen met de Tarot

Tarotkaarten geven onze verankerde gevoelens en ervaringen weer die in ons onderbewuste opgeslagen zijn, zoals de bekende psychoanalyticus C.G. Jung bij navorsing heeft bevestigd. Termen als: Jungiaans, archetypen, numerologie, de betekenis van de aangebrachte kleuren, alles is aanwezig en perfect in details weergegeven in dit Tarot kaartspel waar je jezelf kunt leren kennen op alle momenten van je levensweg. De tarot is onderverdeeld in 22 grote en 56 kleine 'Arcana' kaarten. Letterlijk vertaald betekent het woord Arcama 'geheim'. De grote Arcana van de Tarot zijn de troefkaarten, terwijl men bij de kleine Arcana vier 'hofkaarten' (koning, koningin, ridder en boer) en tien 'getalkaarten' per kleur (staven, kelken, zwaarden en munten) onderscheidt. Bij Tarot is het gebruikelijk om bij de kaartlegging de kaarten in relatie tot elkaar te interpreteren.

Tarotkaart betekenis & dagkaart

Je kan hieronder de betekenissen van de Tarotkaarten er op naslaan of een tarot dagkaart als inspiratie voor vandaag trekken.

Stel je vraag aan de Tarot over liefde, werk, geld

Loop je met een prangende vraag rond over liefde, werk of geld? Vraag de Tarot kaarten hieronder om raad via het vijf kaarten patroon. Succes!

Tarot & numerologie

In dit luik koppelen we de kennis van de Tarot aan de numerologie (de betekenissen van de getallen). Bereken aan de hand van je geboortedatum welke Tarotkaart hiermee overeenstemt en wat dit over jou zegt.

Engelen, Orakel, Lenormand & Tarotkaarten kopen?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom