Home

Overige

Mijn account

Werken met de Riderwaite Tarot + stel je persoonlijke vraag

Tarotkaarten geven onze verankerde gevoelens en ervaringen weer. Deze zijn opgeslagen in ons onderbewuste, zoals de bekende psychoanalyticus C.G. Jung bij navorsing heeft bevestigd. Termen als: Jungiaans, archetypen, numerologie, de betekenis van de aangebrachte kleuren, alles is aanwezig en perfect in details weergegeven in dit kaartspel waar je jezelf kunt leren kennen op alle momenten van je levensweg.

De Tarot is verdeeld in 22 grote en 56 kleine 'Arcana' kaarten. Letterlijk vertaald betekent dit 'geheim'. De grote Arcana zijn de troefkaarten, terwijl men bij de kleine Arcana vier 'hofkaarten' (koning, koningin, ridder en boer) en tien 'getalkaarten' per kleur (staven, kelken, zwaarden en munten) onderscheidt. Bij Tarot is het gebruikelijk om bij de kaartleggingen de kaarten in relatie tot elkaar te interpreteren.

Je kan hieronder de betekenissen van de Tarotkaarten er op na slaan, je dagkaart trekken, je geboortegetal berekenen, gekoppeld aan de Tarot of een vraag stellen aan de kaarten. Het is belangrijk je goed te concentreren op de vraag die je zal stellen.

Haal je favoriete kaartendeck en accessoires in huis

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?