Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Zingeving

Zingeving

Fase in het tweelingzielenproces: 6

Sleutelwoorden: genieten, ontspannen, inspanning, filosoferen, feestelijke stemming
Positief aspect:
de ruimte ervaren om zonder verwachtingen te filosoferen over jullie gezamenlijke toekomst
Negatief aspect:
op een roze wolk zitten, de realiteitszin is verdwenen

Spoedig zal je de geleverde inspanningen kunnen botvieren, dat vertelt het orakel van de kaart 'Zingeving'. Er vindt een verzoening plaats en iets waar je lang naar hebt uitgekeken, zal weldra op je pad komen. Let wel op dat je tijdens dit feestelijk moment niet te hard van stapel loopt en ervan uitgaat dat de uitkomst ook direct een liefdesrelatie inhoudt. Je tweelingziel en jij moeten eerst volop van elkaar genieten, van het spel der liefde, van het daten, van elkaar (her)ontdekken,... Neem je tijd.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom