26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Zelfliefde

Zelfliefde

Fase in het tweelingzielenproces: 5

Sleutelwoorden: eigenwaarde, liefde voor jezelf, jij komt op de eerste plaats
Positief aspect:
je leert onvoorwaardelijk van jezelf te houden, waardoor je sterker in het leven komt te staan
Negatief aspect:
een gebrek aan zelfliefde blokkeert het pad naar je tweelingziel

Deze kaart moedigt jou aan om jezelf op de eerste plaats te zetten. Je wijkt af van de essentie, waardoor je een vertekend beeld krijgt. 'Zelfliefde' of jezelf voorrang geven op je tweelingziel heeft niks met egoïsme te maken, maar alles met het respect dat je jezelf verschuldigd bent. Wees geen bezit van de ander en ga de ander ook niet bezitten. Zelfliefde biedt enkel maar voordelen, want wie van zichzelf houdt en zichzelf liefheeft, zal nooit de ander claimen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom