Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Verwarring

Verwarring

Fase in het tweelingzielenproces: 4

Sleutelwoorden: de kluts kwijt zijn, begrenzing, een doodlopende weg
Positief aspect:
je krijgt de kans om je aandacht naar binnen te richten
Negatief aspect:
verwarring domineert je dagelijkse leven

Met de kaart 'Verwarring' liggen gedachten en emoties geblokkeerd, waardoor je geen stap opzij kunt zetten. Wees niet onmiddellijk verontwaardigd, indien je tweelingziel niet de gewenste reactie geeft, die je hoopte te krijgen. De tijd is nog niet rijp, je andere helft is nog geen open boek. Onderneem geen ondoordachte acties, analyseer je gedachten en ga na welke mogelijks overbodig zijn. Hiermee help je jezelf positief op weg en werk je onbewust mee aan het tweelingzielenproces.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom