Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Vernieling

Vernieling

Fase in het tweelingzielenproces: 4

Sleutelwoorden: angst, waanbeelden, overdaad, rampen, conflicten
Positief aspect:
je maakt kennis met je aspiraties
Negatief aspect:
onvoorzichtigheid, waardoor contacten worden afgebroken

Met de kaart 'Vernieling' dringt een nieuwe levenshouding zich op. Neem afstand van oude patronen en gewoontes. Het is tijd om radicaal afscheid nemen van acties die alleen maar slepende conflicten met zich meebrengen. Deze kaart heeft voornamelijk betrekking op hoe je met de ander omgaat. Een destructieve houding houd je verder af van je doel. Blijf vertrouwen op een goede afloop. Wees je ervan bewust dat aangerichte schade steeds moeilijker te herstellen valt.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom