Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Schaamte

Schaamte

Fase in het tweelingzielenproces: 3

Sleutelwoorden: gezichtsverlies lijden, je gevoel laten spreken, kwetsbaarheid
Positief aspect:
je wordt geconfronteerd met je zwakke punten
Negatief aspect:
dramatiseren, doemdenken

De ‘Schaamte’ weerspiegelt de diepere zielskrachten tussen jou en je tweelingziel. Uiteraard is het noodzakelijk om je gevoel te laten spreken. Zie er wel op toe dat je woorden en daden niet geforceerd overkomen, waardoor de ander zich bespeeld voelt. Zo maak je gevoelsmatig zaken kapot. Je bent misschien te veel bezig met wat ‘de ander’ denkt, hoe je overkomt etc. Laat het los. Een boom groeit en stelt zichzelf ook niet de vraag voor wie hij moet groeien, hij staat er gewoon zichzelf te zijn. Neem hier een voorbeeld aan.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom