Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Respect

Respect

Fase in het tweelingzielenproces: 7

Sleutelwoorden: eerbied, bewondering, waardering, onzelfzuchtigheid, zelfrespect
Positief aspect:
meer zelfrespect en waardering
Negatief aspect:
onderwaardering en een gebrek aan zelfrespect

De kaart 'Respect' wijst aan dat je leven de komende tijd in het teken staat van ontmoeten. Het kan hierbij gaan om de ontmoeting met je tweelingziel, of mensen die als het ware plots je pad kruisen en een toegevoegde waarde betekenen in het tweelingzielenproces. Elk puzzelstukje dat je aangereikt krijgt, zorgt ervoor dat je de puzzel kan vervolledigen. Deze mensen kruisen ook je pad wanneer de nood het hoogst is en wanneer twijfels de kop opsteken. Geen nood, de kaart van ‘Respect’ houdt naast de letterlijke betekenis ook een spirituele betekenis in; respect voor jezelf, in alle mogelijke vormen. Dit is de fundamentele basishouding die je jezelf steeds moet aanmeten.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom