26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Projectie

Projectie

Fase in het tweelingzielenproces: 4

Sleutelwoorden: discipline, strijd, mentale bezigheden, zelfreflectie
Positief aspect:
de focus ligt op de eigen ideeën en overtuigingen
Negatief aspect:
weigeren om naar jezelf te kijken

Er is werk aan de winkel, je moet binnenin jezelf durven kijken met de kaart 'Projectie'. Je kan je eigen angsten niet altijd buiten jezelf zoeken en deze weerspiegelen op je tweelingziel. Neem daarom de weg naar binnen en achterhaal daar de oorzaak van jouw angsten. Je mag gerust eens flink met jezelf aan de slag gaan, jezelf (her)ontdekken zonder je andere helft hierin te betrekken. Deze kaart heeft betrekking op jou, op de eigen projectie, op hetgeen je op de buitenwereld afspiegelt. Alleen op die manier zal je jezelf en de ander beter leren kennen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom