2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Potentieel

Potentieel

Fase in het tweelingzielenproces: 6

Sleutelwoorden: een nieuw begin, mogelijkheden, een oplossing, een afwachtende houding
Positief aspect:
oude wonden helen, waardoor nieuwe deuren openen
Negatief aspect:
de situatie forceren, bepalen wanneer een probleem opgelost dient te zijn

Hoewel jullie een groot 'Potentieel' bezitten, is het niet verstandig om water naar zee te dragen. Je moet het juiste moment afwachten en geduld opbrengen. Ook al voel je je energetisch voldoende gesterkt, een tweelingzielenconnectie heeft tijd nodig. Loop dus niet te hard van stapel, want door zinloze acties put je jezelf uit. Bovendien laat de andere partij zich door een dergelijk gedrag moeilijker benaderen. Door zélf een stap opzij te zetten en je eigen potentieel te benutten, dan pas komt hetgeen je wenst als vanzelf naar je toe.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom