Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Oprechtheid

Oprechtheid

Fase in het tweelingzielenproces: 7

Sleutelwoorden: hartelijk, innig, loyaal, zuiver, welgemeend
Positief aspect:
zuivere en intense bedoelingen bespoedigen het proces
Negatief aspect:
laat niet te veel het achterste van je tong zien, speel niet al je troefkaarten uit

Je oprechte intenties tegenover je andere helft mogen geen voorspelbaarheid opwekken. Het orakel van de kaart 'Oprechtheid' wil je aandacht vestigen op het belang van spontaniteit. Je bent onvoorwaardelijk oprecht en verwacht er niets voor terug. Verwacht je een tegenprestatie, dan zal deze kaart je opnieuw met de neus op de feiten duwen. Om de innerlijke doorstroming te bevorderen moet je je altijd van deze boodschap vergewissen. Ga er eens op uit, trek de natuur in en kom in contact met de kosmische energie, want in deze fase is deze universele energie duidelijk aanwezig! Je moet ze alleen willen zien en in je voordeel laten spelen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom