26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Onvoorwaardelijk

Onvoorwaardelijk

Fase in het tweelingzielenproces: 6

Sleutelwoorden: liefde, samenhorigheid, balans, geluk, geschenk, het onverwachte
Positief aspect:
de beslissende gebeurtenis die jullie beiden bewust maakt
Negatief aspect:
onvoorwaardelijke liefde die omslaat in voorwaardelijke liefde

De acties die je onderneemt naar je tweelingziel toe (contact zoeken, berichten sturen, controleren, enzovoort) kunnen onaangenaam aanvoelen volgens de kaart 'Onvoorwaardelijk'. Hiermee zet je je geestelijke wijsheid op een gevaarlijke manier op het spel. De positieve veranderingen die je tweelingziel van je waarnam, worden plots in een ander daglicht geplaatst. Ben je onvoorwaardelijk, wees dan onvoorwaardelijk en laat woorden als: ‘ja maar’, ‘als’, enzovoort achterwege. Op die manier krijg je naast liefde ook meer vertrouwen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom