26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Ontmoeting

Ontmoeting

Fase in het tweelingzielenproces: 1

Sleutelwoorden: wisselwerking, erkenning, yin en yang, eenheid, het innerlijke
Positief aspect:
de versmelting met je tweelingziel
Negatief aspect:
je verliezen in de ander

De ‘Ontmoeting’ confronteert je met de eerste stap in het tweelingzielenproces. Je bent iemand tegen het lijf gelopen, waarmee je een bijzondere band ervaart. Je voelt je veilig en ondervindt erkenning. Je hebt het gevoel de ander al jaren te kennen. De ‘Ontmoeting’ is een echte eyeopener, je leert nieuwe facetten van jezelf kennen waar je je voordien niet van bewust was. Deze kaart mag nooit op eenrichtingsverkeer wijzen. Voor beide zielen betekent deze ontmoeting een confrontatie. Probeer daarom een eenzijdige levenshouding achter jou te laten. Ontmoeten betekent elkaar tegenmoetkomen, zowel met betrekking tot het karmische als het individuele proces.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom