Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Ontkenning

Ontkenning

Fase in het tweelingzielenproces: 4

Sleutelwoorden: irrationele gedachten, een oordeel vellen, hoogmoed, eigenzinnigheid, koppigheid
Positief aspect:
je bewust worden van het feit dat ontkenning haar oorzaak vindt in de angst voor het onbekende
Negatief aspect:
verstard denken, dogmatisch denken

Je mag niet altijd bevooroordeeld zijn met betrekking tot die zaken waar je in feite weinig of niets van afweet, dat is de boodschap van de kaart 'Ontkenning'. Het is ook niet verstandig om bij elke zet altijd de veilige en bekende weg te bewandelen. Gun jezelf ademruimte en probeer nieuwe gebieden te verkennen en je grenzen te verleggen. Ontkennen en jezelf blijven voorliegen zijn een voedingsbodem voor angst en onzekerheid. Ontkennen vloeit voort uit onwetendheid, uit een hypnotisch denken (zien wat je wil zien, horen wat je wil horen). Erkenning in plaats van ontkenning is hier de boodschap.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom