Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Onbegrip

Onbegrip

Fase in het tweelingzielenproces: 2

Sleutelwoorden: verdriet, paniek, mysterie, dubbelzinnigheid, bedrog, dubieuze rollen aannemen
Positief aspect:
de waarheid komt aan het licht en gaat gepaard met inzichten
Negatief aspect:
sociaal isolement en verkeerde interpretaties

Deze kaart ('Onbegrip') brengt veel verdriet en onbegrip met zich mee. Je bent afhankelijk van de bevestiging van anderen om je goed te voelen. Je wantrouwt de toekomst, omdat je emotioneel anderen verantwoordelijk stelt voor hoe jij je voelt. De weg die je bewandelt, loopt dood. Toch opteer je voor de kortste weg, omdat die jou in staat stelt om een bepaalde vorm van controle te handhaven. Jouw proces schuilt erin om van het onbegrip een wijze emotie te maken. Wanneer je je daarop focust, dan zal je ook andere facetten van deze emotie kunnen waarnemen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom