Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid

Fase in het tweelingzielenproces: 6

Sleutelwoorden: levenskracht, groei, ontwikkeling, zelfverantwoording
Positief aspect:
vol levendigheid en energie ben je in staat om voor jezelf te kiezen
Negatief aspect:
een egocentrische houding aan de dag leggen

Met de kaart 'Onafhankelijkheid' word je aangespoord om blijvend komaf te maken met het verleden, en geen dingen meer te ondernemen die niet met je leeftijd stroken. Wat voorbij is, is voorbij. De tijd is aangebroken dat deze omwenteling naar onafhankelijkheid van definitieve aard is. Misschien ben je dit gedrag uit de weg gegaan, omdat de confrontatie te pijnlijk was. Hoe het ook zij: de tijd is rijp om hier een punt achter te zetten. Stel je naar je tweelingziel en naar de eigenlijke verbinding zowel fysiek als emotioneel onafhankelijk op.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom