Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Loslaten

Loslaten

Fase in het tweelingzielenproces: 5

Sleutelwoorden: je denken en voelen op elkaar afstemmen, een harmonische ontwikkeling, doorbreken
Positief aspect:
door los te laten ben je in staat verbanden te leggen en samenhangen te ontwaren
Negatief aspect:
je krampachtig aan iets vasthouden leidt tot disharmonie en uitstelgedrag

Met als uitgehaalde kaart ‘Loslaten’ moet je zoveel mogelijk emoties, gedachten en indrukken op elkaar leren afstemmen. Zorg ervoor dat het ene niet betrokken raakt bij het ander. Loslaten is verweven met eenzaamheid. Probeer je hart en je hoofd in balans te brengen met elkaar en de verschillende vaardigheden van de ratio en het hart samen te laten werken. Bouw geen muur om je heen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom