Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Levensdoel

Levensdoel

Fase in het tweelingzielenproces: 7

Sleutelwoorden: de eindbestemming, het geluk, samenhorigheid
Positief aspect:
gezamenlijke projecten worden opgezet
Negatief aspect:
de relatie willen bezitten, alles samen willen ondernemen

Jullie 'Levensdoel' bestaat uit een levenslang leerproces. Het samenzijn met je tweelingziel, gezamenlijk dingen ondernemen en elkaar vrijlaten. Laat de behoefte om voortdurend samen te willen zijn niet neigen naar obsessies. Wees niet te hebberig en neem je tijd. Nu moet er in de eerste plaats ruimte vrijkomen om de lagen van de ziel verder uit te spitten, opdat jullie eventuele latere projecten kunnen opzetten. Daar waar het onderzoek naar de ziel hier zijn einde kent, begint nu de zoektocht naar wat er samen kan bereikt worden.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom