Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Keuze

Keuze

Fase in het tweelingzielenproces: 5

Sleutelwoorden: een besluit nemen, jezelf uitdagen, een knoop doorhakken, definitief
Positief aspect:
je zelfstandigheid wordt gestimuleerd
Negatief aspect:
keuzes die niet weloverwogen genomen worden

Het orakel van de ‘Keuze’ wijst erop dat het besef stilaan aanwezig is dat de dingen anders dienen aangepakt te worden. En dit kan je alleen bekomen door resoluut de knoop door te hakken en even door de zure appel heen te bijten. Het gevaar van deze kaart schuilt erin dat andere mensen je keuzes kunnen beïnvloeden en daarbij enkel aan hun eigen bekrompen mening denken. Bij een tweelingzielenconnectie is er geen begrip vanuit de ‘aardse’ wereld. Hoe overtuigend je ook bent, jouw omgeving kan die energie niet plaatsen. Neem dus je beslissingen op basis van de kosmische energie.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom