2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Karma

Karma

Fase in het tweelingzielenproces: 1

Sleutelwoorden: de processen van de ziel, het onder ogen komen van karmische pijnpunten, het kosmisch plan, de schepping, de cyclus van de ziel, het prenatale stadium
Positief aspect:
de motivatie vinden om binnen zichzelf op onderzoek uit te gaan
Negatief aspect:
emotioneel afhankelijk worden van de andere helft

De getrokken kaart van het ‘Karma’ is de spiegel die jou aanzet om diep binnenin jezelf te kijken (introspectie) en je bewust te maken van de nog onverwerkte karmische pijnpunten. Dit is noodzakelijk om het innerlijke proces verder te bewaken. Door je karma onder de loep te nemen, ben je beter in staat om je andere helft te begrijpen. Het ‘Karma’ zet jou aan om de spirituele energie tussen jullie beiden op een vernieuwende manier te interpreteren. Dit kan pijn en zelfs onbegrip veroorzaken, aangezien moed vereist is om te willen veranderen. Neem jezelf in beschouwing en stel jezelf de vraag wat jij nog kan veranderen. Welke karmische pijnpunten dien je op te lossen en hoe kijk jij aan tegen het begrip karma?

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom