26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Introspectie

Introspectie

Fase in het tweelingzielenproces: 6

Sleutelwoorden: je aandacht naar binnen richten, zelfreflectie, spiegel, zelfkennis, zelfinzicht
Positief aspect:
het vermogen om je zelfinzicht om te zetten in daden
Negatief aspect:
de neiging om de ander te willen spiegelen

Wellicht ben je de mening toegedaan dat de status quo nu wel heel lang duurt en begint er een belletje te rinkelen. Met de kaart 'Introspectie' ben je het moe om de belangen van anderen voortdurend te behartigen. Je hebt het inzicht verworven dat je ten opzichte van je omgeving anders moet optreden. Je mag een aantal stappen terugzetten, zodat er in je geest ruimte ontstaat om vrij te kunnen ademen. Ga op zoek naar een plek waar je herkenningspunten vindt, zodat je terug vooruit kan.

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom