Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Intimiteit

Intimiteit

Fase in het tweelingzielenproces: 1

Sleutelwoorden: intimiteit op geestelijk niveau, onzelfzuchtigheid, harmonie, fanatisme, bezittingsdrang
Positief aspect:
het ervaren van een gezonde symbiotische relatie
Negatief aspect:
er komt een ongezonde symbiotische connectie tot stand, die snel kan uitmonden in wanhoop

De ‘Intimiteit’ is de kaart die jullie emotioneel in verbinding brengt. Na de ontmoeting, de connectie en de heling is het essentieel om je te focussen op de diepere lagen van jullie energetische en intieme banden. Deze kaart maakt jullie beiden er attent op dat deze band magisch en magnetisch is. Vertrouw je hier wel voldoende op? Hoewel deze kaart een positieve tendens aangeeft, kan wantrouwen als stoorzender fungeren, waardoor je de intimiteit niet volop laat stromen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom